O mireasa din Timisoara a imbracat o rochie creata din peste 3.000 de flori, suta la suta naturale

02-09-2013 09:19


Cea mai importanta zi din viata unei tinere din Timisoara a fost cu atat mai deosebita cu cat rochia pe care a imbracat-o a fost facuta din flori naturale.Tinuta de poveste a impus si un cost pe masura: 3.000 de euro, iar mireasa a fost gatita in florarie.

 Fericita mireasa a imbracat rochia cu mari emotii, mai ales ca nu a avut cum sa o probeze pana astazi, in ziua nuntii. La aceasta capodopera au lucrat, non-stop, de la prima oara a diminetii, sase florarese. Au asezat cu migala peste 3.000 de flori albe si cateva portocalii, pentru centura si buchetul miresei.

Ioana Selner, mireasa: "Am cautat rochii inedite, rochii iesite din comun. Mi-am asumat toate riscurile, am zis ori la bal ori la spital, nu exista cale de intors, nu am rochie de rezerva. Sunt sigura ca florile vor rezista impecabil pana dimineata".

Chiar daca si-a asumat un mare risc, a fost mai important pentru Ioana sa aiba o rochie si, implicit, si o nunta unicat.

Ioana Selner: "Rezultatul final era unul extraordinar si a meritat tot stresul toata ambitia toata oboseala. Au fost momente in care nu mai rezistam si voiam sa vina o data momentul asta sa vedem ce se intampla, dar iata ca a venit si trebuie sa recunosc ca e o zi minunata. Cei care sunt la biserica deja vor avea o mare surpriza pentru ca nu stie nimeni de aceasta rochie de flori inafara de sotul meu si mama". 

Sa te deplasezi intr-o astfel de rochie pretioasa este destul de dificil, asa ca mireasa a incercat o solutie inedita: s-a urcat pe sagway. Socoteala de acasa nu s-a potrivit insa, cu cea din targ, asa ca mireasa s-a urcat intr-o duba, unde a trebuit sa stea in picioare, tot drumul pana la biserica, ca nu cumva sa se desprinda vreo floare din minunata rochie.


 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO