Reduceri fără precedent pentru Crăciun și Revelion pe litoral. Sute de pachete, date în timp record

Ultima actualizare: 30-09-2019 20:12

Ştim că vă gândiţi la vacanţa de Crăciun şi de Revelion, dar dacă aveţi deja idee de perioada concediului de vară pentru anul viitor, nu ar fi rău să faceţi rezervări încă de acum.

Hotelierii de pe litoralul românesc au lansat reduceri fără precedent printr-un program folosit în special de turci şi de greci. Dacă aveţi răbdare şi căutaţi cu atenţie, puteţi să plătiţi doar jumătate din suma cerută în sezon.

Cele mai mare reduceri au fost la un resort all-inclusive din Mamaia.

Aici s-au dat 300 de pachete pentru 5 nopţi în regim all inclusive într-un timp record. Vacanţele au costat în loc de 12.500 de lei, doar 2.500.

Zeci de camere s-au închiriat astfel în doar 180 de secunde. Dar tarife extrem de mici pentru vara anului viitor găsiţi la peste 100 de hoteluri de pe întreg litoralul.

Potrivit agenţiilor de turism, doar 20% dintre turiştii români apelează la ofertele early booking, deşi pot beneficia uneori de reduceri chiar şi de 25%. Iată că, în premieră, hotelierii şi agenţiile de turism vor să-i convingă pe turişti să-şi stabilească încă de pe acum destinaţia de vacanţă pentru vara anului 2020 oferindu-le reduceri de până la 80%.

Beatrice, operator call-center: „Spre exemplu un sejur de 5 nopţi în luna iunie pentru 2 persoane ar fi 1.825 lei. Repet este vorba despre 2 adulţi cu servicii all inclusive. În luna iulie tariful pentru 2 persoane ar 2.375 lei în aceleaşi condiţii cu plata integral până la 31.10."

Hotelierii şi agenţii de turism recunosc că este pentru prima dată când aplică reduceri masive la pachete deja incluse în programul early booking.

Camelia Ciurea, director vânzări agenţie de tursim: "Un hotel de 4 stele din Mamaia, cu cazare cu all inclusive, unde un sejur ajungea la 2500 de lei. Cu aceşti bani dacă ne vom lua vacanţă undeva la începutul anului viitor s-ar putea să avem doar un hotel de 2-3 stele cazare cu mic dejun. Cele mai mari reduceri sunt la hotelurile cu all inclusive."

În Eforie Nord, tarifele încep de la 350 de lei cameră dublă cu toate mesele incluse. Urmează Mamaia, Costineşti şi Neptun.

Ştefan Necula, director agenţie de turism: "Credem că până la sfârşitul anului, atunci când este un prag important de early booking se vor înregistra vânzări mai mari decât anul trecut. "

Cristina Bârca manager hotel: "Turiştii sunt foarte receptivi la genul acesta de oferte, pe această ofertă pe care am avut-o până acum s-au vândut peste 300 de pachete. Este foarte important să începem sezonul cu un grad de ocupare ridicat."

Ca să vă bucuraţi de aceste tarife trebuie să staţi măcar 5 nopţi şi să plătiţi integral vacanţa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!