Peste 40 de mii de romani sunt asteptati de 1 mai pe litoral. Cat vor scoate din buzunar pentru 3 zile de distractie


Ultimul update: Marti 25 Aprilie 2017 07:09
Data publicarii: Sambata 22 Aprilie 2017 17:31
Categorie: Stiri Turism

Dupa o saptamana neplacuta si extrem de friguroasa, litoralul incearca sa revina la viata in asteptarea turistilor de 1 mai.

Prin hoteluri si pe la terase se munceste pentru ca cei peste 40 de mii de romani care vor ajunge la mare sa se simta minunat.

In buna traditie, Mamaia si Vama Veche vor fi cele mai aglomerate. Acolo se vor organiza concerte si tot soiul de petreceri in aer liber.

De cum a iesit soarele in Mamaia, muncitorii s-au si apucat de treaba. In mai putin de 5 zile isi vor face aparitia primii turisti.
Pe la terasele din centrul statiunii sunt aranjate mesele si se face aprovizionarea.

In Mamaia toate hotelurile si terasele vor fi deschise, iar plajele au fost deja pregatite pentru turistii care si-au facut rezervare pentru 1 mai. Chiar daca se va mai incalzi, nu va grabiti sa va puneti in bagaje costumele de baie. Meterologii ne anunta ca nu va ploua, insa temperatura nu va depasi 17 grade Celsius.

Daca nu v-ati facut rezervare din timp, gasiti camere libere la receptie, dar asta inseamna ca pretul va fi mai mare cu 20-30% decat daca v-ati fi cumparat un pachet turistic.

Majoritatea oaspetilor vor sta macar 3 zile. Daca la 3 stele hotelierii cer intre 150 si 200 de lei pe noapte, la 4 stele tarifele incep de la 300- 400 de lei.

VIDEO PROTVPLUS.RO