Orașul care a dat 278.000 de dolari pe o toaletă publică dedicată vedetelor pe Instagram


Ultimul update: Marti 11 Iunie 2019 16:23
Data publicarii: Marti 11 Iunie 2019 16:12
Categorie: Stiri Turism
Orașul care a cheltuit 278.000 de dolari pe o toiletă publică dedicată vedetelor Instagram - 5

O căsuță albastră din lemn situată pe râul Swan a devenit atracția principală a turiștilor care vizitează orașul australian Perth.

În timp ce localnicii trec pe lângă debarcader fără să acorde prea mare atenție structurii, aceasta a devenit un obiectiv turistic de neratat pentru iubitorii platformei Instagram.

Din acest motiv, autoritățile locale au fost nevoite să aloce 278.000 de dolari pentru construirea unei toalete publice în zonă, întrucât ineditul obiectiv nu se află într-o zonă ușor accesibilă turiștilor.

Mai mult, proprietarii unui restaurant din zonă s-au plâns la primărie din cauza turiștilor care folosesc baia, precizând că unii sunt nepoliticoși și agresivi, informează CNN.

„În ultimii ani, a crescut numărul viztatorilor în această zonă. Vizitatorii vin cu autobuze turistice sau pe cont propriu, pentru a face fotografii. Cea mai apropiată toaletă este la 2,4 kilometri depărtare”, se precizează în raportul consiliului local din Perth.

Astel, Primăria din Perth a decis să construiască prima toaletă care folosește energia solară, care va costa 278.000 de dolari. Pentru întreținerea ei, primăria va plăti anual 14.000 de dolari.

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

„Influencerul lui Dumnezeu
Secretul șocant al pozelor provocatoare de pe Instagram. Ce riscă modelele. FOTO
O tânără a distrus o statuie veche de 200 de ani pentru faimă pe Instagram. VIDEO
FULLSCREEN
Orașul care a dat 278.000 de dolari pe o toaletă publică dedicată vedetelor pe Instagram
  • /

Sursa: CNN

VIDEO PROTVPLUS.RO