Litoralul romanesc, prea scump. Care este destinatia de vacanta preferata a politicienilor

Dată publicare: 19-07-2011 19:36
Dată actualizare: 26-10-2012 03:19


E cam scump litoralul nostru, cred unii politicieni care si-au facut vacantele prin statiuni din Europa sau Asia. Victor Ponta, de pilda, a fost in Turcia, unde si-a facut rezervare si colegul sau, Crin Antonescu.

Altii au preferat Spania sau litoralul grecesc. Victor Ponta a stat 10 zile in Antalya, intr-un hotel de cinci stele in care cel mai ieftin sejur in acesta perioada se apropie de 5.000 de euro. Conditiile justifica, insa, banii. Oaspetii sunt asteptati la spa si la sauna in bungalouri pe plaja sau pe terenul de golf. Tot in Turcia isi va petrece concediul si Crin Antonescu, dar in august.

Presedintele si prim ministrul n-au plecat in vacanta pana acum. Ar putea fi, insa, turisti de weekend pe litoralul nostru. Colegii de partid ii pot povesti premierului cum este departe de serviciu. Deputatul PDL Alin Popoviciu, de exemplu, s-a bronzat in Turcia, unde, spune el, ca este mult mai ieftin decat la noi.

Secretarul adjunct al PDL Stefan Pirpiliu isi face bagajele pentru litoralul grecesc. Optimist, se asteapta ca cele 7 nopti de cazare sa nu-l coste mai mult de 1200 de lei. Liberala Alina Gorghiu se va relaxa intr-un avion pilotat chiar de ea. Brevetul o costa cel putin 4.000 de euro, asa ca nu mai are bani de concediu.

Senatorii si deputatii se vor intoarce in Parlament la sfarsitul lunii septembrie. Cei care n-au plecat in vacanta, mai au timp suficient.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO