Insula italiană unde turiștii se pot caza gratuit. Există însă o singură condiție


Ultimul update: Marti 21 Mai 2019 14:18
Data publicarii: Marti 21 Mai 2019 14:15
Categorie: Stiri Turism
insula elba

Turiștii care aleg ca destinație de vacanță insula Elba ar putea avea parte de o surpriză uriașă. Oficiul de turism a anunțat că vizitatorii care au parte de mai mult de două ore de ploaie, pe zi, vor primi cazare gratuită la hotel.

Campania "Elba No Rain" a fost lansată la începutul lunii mai 2019, promițând să ramburseze oaspeților banii de cazare dacă plouă mai mult de două ore consecutive într-o anumită zi, scrie The Independent.

Oferta este valabilă numai până pe data de 31 mai, iar apoi, de la 15 septembrie până la 31 octombrie 2019, contează doar dacă plouă mai mult de două ore între orele 10:00 și 20:00. Micul dejun și cina nu sunt incluse în această ofertă.

Deși aceasta este prima dată când toate hotelurile au fost incluse în inițiativă, unele dintre ele au avut un program similar și în 2018.

Insula Elba este cunoscută mai ales pentru faptul că, între 1814 – 1815, aici a fost exilat fostul împărat al Franței, Napoleon Bonaparte.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Independent.co.uk

VIDEO PROTVPLUS.RO