Hotelul din insulele Maldive în care o noapte de cazare costă 50.000 de dolari

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 05 Noiembrie 2018 13:23
Categorie: Travel

Primul hotel subacvatic se deschide, luni, în insulele Maldive. Este mai degrabă o reşedinţă cu două niveluri - unul deasupra apei şi unul aflat la aproape cinci metri adâncime în apele Oceanului Indian.

Secţiunea subacvatică are un dormitor spaţios, dar şi o sală de sport, un bar şi o cadă cu vedere la ocean.

Vizitatorii pot face plajă pe o terasă aflată la etajul superior. Toate aceste facilităţi vin la un preţ piperat: 50.000 de dolari pe noapte.

Şi mai e ceva: reşedinţa nu poate fi închiriată decât pentru un pachet de 4 nopţi, care costă 200.000 de dolari, şi care include un bucătar personal şi un iaht privat.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Patronii de la munte nu găsesc ospătari, deși promit salarii de 1.000 de euro pe lună
Patronii de la munte nu găsesc ospătari, deși promit salarii de 1.000 de euro pe lună
VIDEO PROTVPLUS.RO
Turism Apuseni
Jurnaliștii CNN, fascinați de satele din Apuseni. Turiștii vin aici chiar și in Australia
Târgul de Crăciun din Sibiu, pe model bavarez, atrage turiști din Canada, SUA sau Japonia
Turiștii veniți în Poiana Brașov, dezamăgiți de vreme: „Au plecat, au cedat psihic”
Un american a muncit 40 de ani la decoraţiunile de Crăciun de pe casă. Ce a rezultat
Condiții excelente pentru turiștii de la munte. Prețurile, la fel ca în 2017
Reacția unor turiste din China când mănâncă o ureche de porc pârlită
Mos Craciun
Pregătiri în satul lui Moş Crăciun din Laponia. Câte scrisori vin în fiecare zi
O turistă din Moldova a izbucnit de ce a găsit la prima vizită în România: ”Dezamăgită”
Decor de Crăciun. Ce recomandă Adela Pârvu
Reacţia unor italieni care au ajuns în Maramureş, în satul preferat al prinţului Charles
Cârciumarii de la munte au început să taie porcii. Turiștii se înghesuie la șorici
Rețetele românești se întorc cu succes în meniurile restaurantelor: "Sunt produse naturale”