Am intalnit si romani fericiti. Vor fi la Londra, la nunta regala

Ultima actualizare: 27-10-2012 15:49

De cate ori in viata te intalnesti cu o ocazie precum cea de pe 29 aprilie 2011, data nuntii regale? Dupa aceasta intrebare, multi romani s-au oprit la agentiile de turism si au cerut din vreme cele mai bune oferte pentru Londra in aceasta perioada.

Se vor amesteca printre cei un milion de turisti veniti sa-i zareasca si sa-i aplaude pe miri. Turistii romani spun ca nu au vrut sa rateze un eveniment unic poate in viata ca nunta regala, asa ca si-au rezervat bilete cu cateva luni de zile inainte.

Cum a auzit de nunta cea mare, familia Constantinescu a bifat urmatoarea destinatie de vacanta. Joi i-am gasit pe cei doi soti, nerabdatori, in aeroport. In acelasi avion a urcat si o doamna, care are norocul sa nu achite cazarea. Fiica ei locuieste in Londra.

Din cale afara de entuziasmate pleaca spre capitala Marii Britanii si alte doamne si domnisoare care viseaza sa fie cat mai aproape de intrarea in Westminster Abbey.

Cine si-a planuit excursia inca de cand a fost anuntata data nuntii a avut de castigat, preturile au fost cu 50% mai ieftine decat acum. Prevazatorii au achitat in medie 450 de euro pentru un pachet de 3 nopti cu transport si cazare la 3 stele. Fata de peste 1.000 de euro cat ar fi platit astazi, 800 numai transportul.

Nunta regala, LIVE pe www.stirileprotv.ro, vineri, de la ora 09:00

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO