Oferte pentru vacanta de Revelion: 7 zile in Dubai-1.000 de euro, 5 zile in Alba Iulia - 550 de euro

Dată publicare: 15-11-2012 22:07
Dată actualizare: 18-11-2012 04:15


oferte turism

Agentii de turism romani si straini se lupta umar la umar, ca sa isi atraga clientii pentru sarbatorile de iarna. Cei care nu s-au hotarat inca unde vor pleca in vacanta isi pot face o idee la ''Targul international de turism'', deschis la Bucuresti.

Pe langa destinatiile traditionale, din statiunile de munte, Kenya ar putea fi noutatea sezonului, insa puteti sa petreceti de Revelion si in Grecia.

Silvia isi doreste un Revelion ieftin in strainatate. Dupa ce a studiat mai multe oferte, a decis ca vrea sa o prinda noul an in Malta. Altfel, cu aceeasi suma, ar putea ajunge in Grecia si Bulgaria.

Andrei isi dorea sarbatori la ski, iar iubita lui la plaja. Dar cum ea a avut ultimul cuvant, au ales pana la urma o excursie de 7 zile in Dubai, pentru care au platit peste 1.000 de euro de persoana. Cu acelasi buget s-ar fi putut distra in Sardinia, Turcia sau Austria.

Oferte sunt pentru toate buzunarele. Preturile pleaca de la 100 de euro pentru o excursie in Grecia, dar pot ajunge si la 9.000 de euro pentru 7 zile la un hotel de 5 stele in Dubai.

Pentru prima data au fost incluse chartere noi catre Grecia: Lefkada si Mykonossi, dar si vacante exotice in Kenya si Gambia.

Nici operatorii romani nu renunta la lupta. Spre exemplu, o vacanta la Cetatea Alba Iulia poate costa 550 de euro pentru 5 zile.

Cine vrea sa intampine anul nou in varf de munte se poate caza pe Transfagarasan: de la 650 de lei pana la 1.200 de lei pentru 5 nopti de cazare, cu masa inclusa si cina festiva.

La targul de turism sunt oferte si pentru seniori. Cu maxim 450 de euro de persoana, ei pot cumpara vacante in Sardinia, la Bethleem si pe Coasta de azur. Pretul include transport, cazare si 3 mese pe zi.

Cei interesati pot vizita targul de turism de la Romexpo pana duminica.

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO