Wimbledon 2019. Wilander, despre meciul Simonei Halep din finală: Dacă Serena serveşte bine, va fi foarte greu

Dată publicare: 13-07-2019 09:40
Dată actualizare: 13-07-2019 09:47


Simona Halep, calificată în finală la Wimbledon după meciul cu Elina Svitolina - 8

Fostul jucător de tenis Mats Wilander a preconizat că Simona Halep va avea un meci foarte dificil, sâmbătă, contra Serenei Williams, în finala turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

Acesta a precizat că nu jucătoarea de tenis din România va dicta punctele partidei.

Simona Halep (27 de ani, nr. 7 WTA) a învins-o, joi, 11 iulie, pe jucătoarea din Ucraina Elina Svitolina (24 de ani, nr. 8 WTA), cu scorul de 6-1, 6-3, într-o partidă care a durat 74 de minute. Astfel, sportiva din România a reuşit, pentru întâia oară, calificarea în finala turneului de la Wimbledon.

Halep o va întâlni, în finală, pe Serena Williams (37 de ani, nr. 10 WTA), care a reuşit să câştige, cu scorul de 6-1, 6-2, pe Barbora Strycova (33 de ani, nr. 55 WTA).

Mats Wilander a vorbit despre finala feminină de la Wimbledon din acest an.

”Va fi un meci foarte tare cu Simona Halep. Serena Williams şi-a ridicat foarte mult nivelul în ultima perioadă. Ambele joacă din ce în ce mai bine. Va fi însă complet diferit în finală. De ce? Halep nu va mai dicta punctele sâmbătă. Dacă Serena serveşte bine, va fi foarte greu. Cred că Serena va ataca foarte mult serviciul secund al Simonei”, a spus comentatorul Eurosport.

Wilander a fost impresionat de jocul Simonei Halep arătat în semifinala cu Elina Svitolina.

”A fost fantastic ce a făcut. Se simte foarte bine pe iarbă. Se află într-un moment extraordinar. E o zi mare pentru tenisul din România”, a declarat Wilander.

Finala dintre Simona Halep şi Serena Williams se va desfăşura, azi, 13 iulie, pe Terenul Central, ora 16:00.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO