Torta olimpica s-a stins pentru scurt timp, la Moscova


Ultimul update: Joi 10 Octombrie 2013 06:55
Data publicarii: Luni 07 Octombrie 2013 17:49
Categorie: Stiri Sport
torta olimpica

Torta olimpica, dusa duminica din Grecia in Rusia, s-a stins pentru scurt timp, la Moscova, in momentul in care era purtata de fostul inotator Shavarsh Karapetyan, informeaza AFP.

Potrivit sursei citate, dupa ceremonia oficiala de aprindere a tortei de catre presedintele rus Vladimir Putin, in Piata Rosie, a inceput stafeta in zona Kremlinului. La al doilea purtator, Karapetyan, torta s-a stins.

Fostul sportiv, in varsta de 60 de ani, a gesticulat si a cerut ajutor, continuand sa alerge. Un reprezentant al organizatorilor s-a apropiat de Karapetyan si a reaprins flacara cu o bricheta. Incidentul a fost foarte mult comentat pe retelele de socializare, insa presedintele comitetului de organizare, Dmitri Cernicenko, a spus ca a fost un incident minor.

"Nu as da prea multa importanta acestui fapt si cer populatiei sa procedeze la fel", a spus el. Incidentul a fost cauzat de valva tortei folosite de Karapetyan, care nu era complet deschisa.

"Toate tortele au fost supuse mai multor teste si vor ramane aprinse indiferent de forta vantului", a mai spus Cernicenko.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO