Tabloidul The Sun scrie despre "oferta bizara" a lui Adrian Mutu de-a adopta bebelusul chinez

The Sun

Tabloidul britanic The Sun a preluat declaratia facuta de Adrian Mutu pentru ProTv, in care spunea ca intentioneaza sa adopte bebelusul chinez salvat dintr-o toaleta.

"Adrian Mutu, fotbalistul gasit dopat si drogat in 2003, intentioneaza sa faca o oferta bizara in cazul bebelusului chinez salvat dintr-o toaleta. Mutu a declarat ca vrea sa il adopte", isi incepe tabloidul articolul.

CITESTE SI: JULIUS RICHARD PETRI, germanul care a inventat vasul Petri, celebrat printr-un GOOGLE DOODLE

"Mutu, care a fost cumparat de Chelsea cu 15,8 milioane de lire sterline in 2003 si dat afara de la club cand a picat testul de dopaj, a declarat pentru postul de televiziune ProTv ca vrea sa adopte copilul", continua The Sun.

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

"Tata a trei copii, fotbalistul a mai spus ca a discutat cu sotia sa Consuelo si ca vor sa faca o oferta catre parintii bebelusului, daca legea le va permite. Cu toate astea insa, jucatorul de la AC Ajaccio ar putea sa intampine ceva probleme, deoarece Romania nu figureaza pe lista tarilor care pot face adoptii din China", mai reiese din articolul The Sun.

"Nu stiu cum as mai putea sa traiesc, cum sa mai mananc dimineata micul dejun sau cum sa ma mai uit la TV. Este un copil special. Cand l-am vazut, mi-am spus ca trebuie sa il adopt. A fost trimis mie de Dumnezeu. Uite, saracutul, m-a impresionat asa de rau. Nu m-am gandit niciodata ca as face asa ceva, dar in cazul lui pur si simplu stiu: trebuie sa il ajut", a declarat Mutu, potrivit The Sun.

Ca sa salveze nou-nascutul din toaleta in care a fost aruncat, pompierii au fost nevoiti sa taie teava de evacuare. Si ei si locatarii din blocul respectiv auzeau intruna plansetele pruncului si a durat proape o ora pana cand au reusit sa taie teava, fara sa raneasca bebelusul.

Medicii au continuat la spital delicata operatiune de eliberare si au descoperit ca baietelul era acoperit inca de placenta.

Citeste si: Nu vei ghici asta niciodata! Site-urile pe care intra cei mai multi copii din Romania

O fetita de 3 ani e mai desteapta decat Einstein! Ce stie sa faca micuta!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Mutu vrea sa adopte copilul chinez ajuns in toaleta dupa nastere:
Mutu vrea sa adopte copilul chinez ajuns in toaleta dupa nastere: "Am simtit ca trebuie sa-l ajut"

O poveste incredibila ai carei eroi sunt un bebelus din China si Adrian Mutu. Celebrul fotbalist a fost impresionat de destinul dramatic al pruncului ajuns intr-o toaleta imediat dupa nastere.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.