România 1-0 Armenia. Victorie chinuită cu un gol în prelungiri, spectatorii au scandat "demisia"

România - Armenia
Inquam

România a învins, vineri, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0, selecţionata Armeniei, într-un meci contând pentru etapa a şaptea a grupei E de calificare la Cupa Mondială din 2018.

România s-a impus greu în meciul cu Armenia de pe Arena Națională, scor 1-0, printr-un gol marcat de Maxim în minutele de prelungire. Spre finalul partidei, spectatorii de pe Arena Naţională au scandat: "Demisia" şi injurii la adresa FRF. Din minutul 87, unii suporteri au părăsit stadionul. Spectatorii au scandat: "Demisia" şi după golul care a adus victoria tricolorilor.

Tricolorii au avut două goluri anulate pentru ofsaid - Florin Andone '38, Alexandru Maxim '81. În minutul 54, de la oaspeţi a fost eliminat Voskanian, după ce a primit al doilea cartonaş galben pentru că a comis un henţ. Arbitrul partidei a acordat penalti pentru România, însă lovitura de la 11 metri a fost ratată de Bogdan Stancu. La meci au asistat 27.178 de spectatori.

-final de meci-

Minutul 91 GOOOOL România! Maxim înscrie după o centrare excelentă a lui Benzar!

Citește și
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

Minutul 81 Al doilea gol anulat României pentru ofsaid. Balonul trimis de Benzar părea că se duce în poartă, Maxim pune piciorul din ofsaid si se anulează golul.

Minutul 66 Benzar a centrat în fața porții de pe partea dreaptă, dar Florin Andone a fost blocat în ultimul moment de Yedigaryan.

Minutul 54 Bogdan Stancu a ratat lovitura de la 11 metri

Minutul 53 Penalty pentru România. Voskanyan a făcut henț în careul propriu și a văzut al doilea cartonaș galben!

Minutul 46 A început repriza a doua!

Minutul 45 Finalul primei reprize!

Minutul 39 Gol anulat pentru România. Andone a reluat cu călcâiul, din careul mic, dar asistentul a ridicat fanionul pentru ofsaid.

Minutul 34 Benzar șutează puternic de la 20 de metri, mingea se duce pe lângă poartă.

Minutul 22 Lovitură de cap periculoasă a lui Andone, dar balonul expediat de atacantul român a trecut pe lângă poartă

Minutul 14 Ocazie pentru Armenia! Mkhitaryan i-a pasat lui Barseghyan, care i-a depășit pe Toșca și Benzar, dar Tătărușanu a intervenit și a respins

Minutul 9 Ocazie pentru Stancu care trage peste poartă din 12 metri, după o pasă a lui Băluță.

Minutul 1 Meciul a început. La partidă asistă peste 20.000 de spectatori.

Echipele de start:

România: Tătăruşanu - Benzar, Chiricheş, Toşca, Ganea - Pintilii, Stanciu - Chipciu, Băluţă, Stancu - Andone. Selecţioner: Christoph Daum

Armenia: Meliksetian - Hambardzumian, Haroian, Voskanian, Dagbaşian - Malakian, Hovhannisian - Pizzelli, Mkhitarian, Manoian - Barseghian. Selecţioner: Artur Petrosian

Meciul este arbitrat de croatul Ivan Bebek, ajutat de asistenţii Tomislav Petrovic şi Miro Grgic, iar al patrulea oficial este Duje Strukan.

Observator de arbitri a fost delegat israelianul Shteif Shmuel, iar delegat de joc Leonid Kaloshin din Rusia.

Muntenegru a învins în deplasare Kazahstan, scor 3-0, înaintea confruntării cu România.

Muntenegru a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 3-0 (1-0), selecţionata Kazahstanului, într-un meci din grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018, din care face parte şi România.

Golurile au fost marcate de Vesovici ’31, Beciraj ’53 şi Simici ’63.

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni
Citește și...
PRO TV și PRO X vor transmite în exclusivitate UEFA EURO 2020TM
PRO TV și PRO X vor transmite în exclusivitate UEFA EURO 2020TM

În perioada 2018 – 2022, peste 40 de meciuri ale echipei naționale de fotbal a României vor putea fi urmărite în direct la PRO!

Recomandări
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”

Medicul Cătălin Cârstoiu, candidatul comun al PSD și PNL pentru Primăria Capitalei a declarat că mandatul său este pe masa coaliției. Liderii celor două partide i-au cerut să lămurească acuzațiile de incompatibilitate.

Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg
Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg

Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anunţat, vineri, secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO
Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că vineri trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu", de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.