Presa sportiva din SUA face previziuni: "Lucian Bute va fi UMILIT in fata propriilor suporteri"

05-09-2012 10:26
Sursa: boxingnews24.com


Carl Froch, Lucian Bute

Jurnalistul sportiv Marcus Stewart, de la unul dintre cele mai importante site-uri de box din lume - boxingnews24.com - este de parere ca Lucian Bute va fi din nou umilit de Carl Froch, in revansa care va avea loc anul viitor. 

" (...) Sunt sigur ca Froch il va anihila complet pe supraevaluatul canadian cu origini romane, Lucian Bute, si il va umili din nou, de aceasta data chiar in fata propriilor lui suporteri", scrie jurnalistul american.

De asemenea, Marcus Stewart este de parere ca Froch ii va "distruge" pe Andre Ward si Mikkel Kessler, singurii care au reusit sa-l invinga pana acum. "Carl Froch e o bestie. Carl Froch este o forta recunoscuta de toata lumea. Carl Froch este cel mai bun luptator la categoria supermijlocie de pe planeta. Sunt 100% singur ca, intr-o revansa, Froch ii va da o lectie lui Andre Ward si poate ca il va trimite si-n corzi".

Carl Froch (35 de ani) are 31 de lupte la profesionisti, dintre care 29 castigate (21 prin KO) si doua pierdute. In ultima lupta, Froch l-a invins prin TKO in runda a 5-a pe Lucian Bute.

Revansa pugilistului roman e programata pentru luna martie a anului 2013, in Canada, insa pana atunci Bute va lupta cu rusul Denis Grachev (3 noiembrie), iar Froch il va intalni pe americanul Yusaf Mack (17 noiembrie).

 

Urmareste marele meci de box Bute vs Grachev live exclusiv online pe Voyo.ro

Sursa: boxingnews24.com

VIDEO PROTVPLUS.RO