Noul sef de la FRF a cerut deja prima demisie. "Nu-mi pot imagina ca e de 24 de ani la conducerea fotbalului romanesc"

06-03-2014 10:14


Razvan Burleanu

Razvan Burleanu, noul presedinte al FRF, a anuntat deja cine este prima persoana care va fi data afara.

Imediat dupa anuntarea rezultatelor finale, Burleanu a tinut un discurs in fata Adunarii Generale, vorbind despre planurile sale de a schimba si revolutiona Federatia, insa adresandu-i-se si lui Adalbert Kassai, Secretarul General al FRF si "mana dreapta" a lui Mircea Sandu: "Domnule Kassai, maine astept decizia dumneavoastra!", a spus acesta.

Dorinta lui Burleanu de a-l debarca pe Kassai pare, insa, sa fie una mai veche, noul presedinte al FRF vazandu-l pe Secretarul General drept unul dintre oamenii care au "capturat Federatia".

Ce scria Burleanu in urma cu o luna, pe blogul sau personal:
"Halucinant monologul lui Kassai!

"Sunt momente in care nu imi pot imagina ca aceasta persoana s-a aflat la conducerea fotbalului romanesc timp de 24 de ani si ca in continuare prin brutalitate vrea sa ne stabileasca viitorul. Ii transmit pe aceasta cale ca incepand din 5 martie va fi doar de domeniul istoriei!

FRF a devenit o institutie captiva. Ea a fost luata in posesie de Mircea Sandu si de cei cativa apropiati ai sai, in special de omul sau de casa Adalbert Kassai, o marioneta de care are nevoie pentru a-i umili pe toti cei care trebuie sa inteleaga cine este seful si ca vointa acestuia nu se supune niciodata discutiei!

Vreau o Romaniei fara Kassai!", scria Burleanu pe 31 ianuarie.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO