Germania - Ucraina 2-0 in cel mai spectaculos meci de pana acum la UEFA EURO 2016. REZUMATUL VIDEO

germania - agerpres

LIVE BLOG UEFA EURO 2016. ZIUA 3. Rezultatele zilei de duminica: Turcia-Croatia 0-1, in Grupa D  si primele doua meciuri din Grupa C, Polonia-Irlanda de Nord 1-0 si Germania-Ucraina 2-0.

LIVE BLOG UEFA EURO 2016. ZIUA 3| Toata Romania vede Romania! ProTV transmite cea mai importanta competitie a anului 2016 - UEFA EURO 2016.

Rezultatele zilei:
►TURCIA - CROATIA 0-1 CLICK AICI PENTRU REZUMATUL VIDEO
►POLONIA - IRLANDA DE NORD 1-0 CLICK AICI PENTRU REZUMATUL VIDEO
►GERMANIA - UCRAINA 2-0 CLICK AICI  PENTRU REZUMATUL VIDEO

Minutul 93 - final de meci - CLICK AICI PENTRU REZUMATUL VIDEO

Citește și
Romania
Cadoul lui Iordanescu pentru suporteri la antrenamentul nationalei. De ce l-a "pedepsit" pe Pantilimon
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Minutul 92. Goool Germania dupa o lectie de contraatac oferita de campioana mondiala. Schweinsteiger inscrie! CLICK AICI PENTRU A VEDEA GOLUL!

Minutul 87: Germania aproape de autogol dupa o eroare a lui Mustafi. Neuer reuseste sa blocheze, riscand un penalty. CLICK AICI PENTRU A VEDEA FAZA!

Minutul 76 Thomas Muller trage periculos de la distanta, Pyatov respinge in corner

Minutul 57: Rakitskiy bate bine o lovitura libera , insa Neuer respinge in corner

Minutul 52 Toni Kroos suteaza puternic din afara careului, mingea se duce peste poarta, tabela ramane neschimbata

Minutul 46 - incepe a doua repriza -

Minutul 45 - final de prima repriza -

Minutul 39: Yarmolenko reuseste sa marcheze din fata portii, insa golul este anulat pentru ofsaid

Minutul 36: Ocazie uriasa pentru Ucraina. Boateng a scos de pe linia portii. CLICK AICI PENTRU A VEDEA FAZA!

Minutul 27: Ocazie pentru Ucraina. Evgeniy Khacheridi trimite cu capul, Neuer scoate. CLICK AICI PENTRU A VEDEA FAZA!

Minutul 19: Gooool Germania! Inscrie Shkodran Mustafi cu capul, in urma unei lovituri libere executate de Toni Kroos. Este primul sau gol la nationala. CLICK AICI PENTRU A VEDEA GOLUL!

Minutul 12: Ocazie pentru Germania! Jonas Hector primeste singur in careu, insa Pyatov nu are nicio emotie

Minutul 4: Ocazie pentru ucraineni. Konoplyanka suteaza excelent de la marginea careului, insa Manuel Neuer reuseste sa respinga.

Minutul 1: A inceput meciul. Lovitura de start apartine Germaniei!

UPDATE ECHIPELE DE START

Germania: Neuer - Howedes, Boateng, Mustafi, Hector - Khedira, Kroos - Muller, Ozil, Draxler - Gotze

Ucraina: Pyatov - Fedetskiy, Khacheridi, Rakitskiy, Shevchuk - Yarmolenko, Sydorchuk, Stepanenko, Konoplyanka - Kovalenko - Zozulya

UPDATE Aproximativ 20 de huligani francezi au fost retinuti la Paris, duminica, in zona pentru fani Champs de Mars si in apropierea arenei Parc des Princes, unde a avut loc meciul dintre nationalele Turciei si Croatiei, scor 0-1, din grupa D a Campionatului European, informeaza L'Equipe. Dintre fanii retinuti, unii sunt membri ai galeriei echipei Paris Saint-Germain. Cu aproximativ o ora inainte de meci s-au inregistrat incidente in apropierea Porte de Saint-Cloud, unde huligani francezi au atacat suporteri turci.

UPDATE Nicio zi de liniste la turneul final din Franta. La Lille, 50 de ultrasi germani i-au atacat pe fanii ucraineni, inainte de meci sustine L'Equipe. Politia a intervenit tarziu pentru a calma spiritele. In urma incidentelor din ultimele zile, ministrul de interne al Frantei a anuntat ca s-a decis sa nu se mai vanda alcool in timpul Euro 2016 inainte de meciuri, in anumite "perimetre sensibile".

UPDATE Polonia a invins Irlanda de Nord, cu 1-0. Golul a fost marcat de Milik '51 si astfel Polonia a obtinut primul succes la turneul final al Campionatului European, la a treia participare (2008 si 2012).

UPDATE Minutul 51: Goool Polonia. Milik a deschis scorul cu un sut de la 15 metri

UPDATE POLONIA - IRLANDA DE NORD ECHIPELE DE START

Polonia: Szczesny - Piszczek, Glik, Pazdan, Jedrzejczyk - Blazszczykowski, Maczynski, Krychowiak, Kapustka - Milik, Lewandowski

Rezerve: Boruc, Fabianski, Cionek, Jodlowiec, Linetty, Grosicki, Stepinski, Wawrzyniak, Peszko, Salamon, Zielinski, Starzynski

Antrenor: Adam Nawalka

Irlanda de Nord: McGovern - McLaughlin, Cathcart, J. Evans, McAuley - Mcnair, Norwood, S. Davis, Baird - Lafferty

Rezerve: R. Carroll, Mannus, McGinn, Grigg, Washington, C. Evans, Dallas, McCullough, Hughes, J. Ward, Magennis, Hodson

Antrenor: Michael O'Neill

Meciul este arbitrat de Hategan


 
UPDATE Croatia a invins Turcia cu scorul de 1-0 in meciul care a avut loc pe Parc des Princes din Paris, in Grupa D a EURO 2016.

UPDATE Un suporter euforic al Croatiei a intrat pe teren si a sarbatorit cu jucatorii golul lui Luka Modric. Fanul a sarit gramada peste jucatori, insa a fost scos de pe gazon de fortele de ordine la scurt timp.

UPDATE Imaginea meciului. Croatul Vedran Corluka a fost lasat cu fata plina de sange dupa o lovitura violenta cu cotul a lui Cenk Tosun, in prima repriza. Vedran a parasit terenul pentru cateva minute, pentru a primi ingrijiri medicale. Tosun a luat galben.

MINUTUL 41: GOL CROATIA! Mijocasul lui Real Madrid, Luka Modric, a deschis scorul pe Parc des Princes cu un voleu fabulos

UPDATE TURCIA - CROATIA, ECHIPELE DE START:

Turcia: Volkan Babacan - Caner Erkin, Hakan Balta, Mehmet Topal, Gokhan Gonul - Oguzhan Ozyakup, Selcuk Inan, Ozan Tufan - Arda Turan, Cenk Tosun, Hakan Calhanoglu.

Rezerve: Onur Kivrak, Harun Tekin, Semih Kaya, Ahmet Calik, Nuri Sahin, Olcay Sahan, Ismail Koybasi, Burak Yilmaz, Yunus Malli, Volkan Sen, Emre Mor, Sener Ozbayrakli.

Antrenor: Fatih Terim.



Croatia
: Subasic - Srna, Corluka, Vida, Strinic - Modric, Badelj - Brozovic, Rakitic, Perisic - Mandzukic.

Rezerve: Lovre Kalinic, Vargic, Vrsaljko, Jedvaj, Kovacic, Kramaric, Schildenfeld, Rog, Nicola Kalinic, Coric, Pjaca.

Antrenor: Ante Cacic.


 

UPDATE Turcia - Croatia e considerat de risc maxim de UEFA. Nu este un duel intre tari cu granițe comune,dar avem tensiuni de ordin rasial si religios. 2000 de jandarmi si politisti, practic 1 la 25 de spectatori. Aici se va juca si Romania- Elvetia.


 

UPDATE Nord-irlandezii asteapta veseli partida de la 19:00 cu Polonia

UPDATE Suporterii turci sunt asteptati pe stadion cu cate un steag pe fiecare scaun. Meciul cu Croatia incepe la ora 16:00.

UPDATE Meciurile de fotbal din cadrul EURO 2016 se vad pe mai multe ecrane gigant, in Bucuresti si alte orase ale tarii, pe toata durata competitiei continentale.

Timp de o luna de zile, in perioada 10 iunie - 10 iulie 2016, Administratia locala a Sectorului 1 Bucuresti a amplasat pe platoul din fata Teatrului de Vara din Parcul Bazilescu un ecran gigant pe care iubitorii fotbalului din Capitala pot vedea, in mod gratuit, partidele de la EURO 2016.

Pe de alta parte, doua ecrane cu dimensiunile de 16 x 9 metri si 9 x 6 metri, care se afla la Therme Bucuresti, unde programul este extins pana la ora 1,00 am in fiecare zi.

La fel se intampla si in multe locuri din tara. Iubitorii fotbalului vor putea viziona, in direct, toate meciurile din Campionatul European de Fotbal, pe un ecran gigant, instalat in Piata 25 Octombrie din Satu Mare.

La randul lor, clujenii amatori de fotbal si de distractie sunt asteptati pe Cluj Arena, acolo unde pot vedea toate meciurile Campionatului European din Franta.

In plus, proprietarii de terase au amenajat spatii speciale cu televizoare de mari dimensiuni, unde se transmit meciurile EURO 2016.

UPDATE Turcii sunt binedispusi si nu se lasa afectati de ploaie. Ei au fost filmati fluturand un steag urias al tarii lor.

Turcia-Croatia

Primul meci al zilei se va disputa intre Turcia si Croatia, adversarele din Grupa D, de la ora 16:00, pe stadionul Parc des Princes din Paris.

Echipe probabile:

Turcia: Babacan – Gonul, Topal, Balta, Erkin – Inan, Sen, Ozyakup, Calhanoglu, Turan – Yilmaz.
Antrenor: Fatih Terim.

Croatia: Subasic – Srna, Corluka, Schildenfeld, Vida – Rakitic, Modric – Brozovic, Kovacic, Perisic – Mandzukic.
Antrenor: Ante Cacic.

Polonia-Irlanda de Nord

Polonia-Irlanda de Nord este prima confruntare din Grupa C, fiind programata la ora 19:00, pe stadionul Allianz Riviera din Nice.

Echipe probabile:

Polonia: Szczesny – Wawrzyniak, Salamon, Glik, Piszczek – Grosicki, Zielinski, Krychowiak, Blaszczykowski – Milik, Lewandowski.
Antrenor: Adan Nawalka.

Irlanda de Nord: McGovern – McAuley, Cathcart, Evans – Dallas, Norwood, Baird, Davis, McLaughlin – Grigg, Washington.
Antrenor: Michael O’Neill.

Germania-Ucraina

Germania o intalneste pe Ucraina in ultimul meci al zilei, programat de la ora 22:00, pe Stade Pierre-Mauroy din Lille.

Echipe probabile:

Germania: Neuer – Howedes, Boateng, Hummels, Hector – Khedira, Kroos – Muller, Ozil, Draxler – Gomez.
Antrenor: Joachim Low.

Ucraina: Pyatov – Fedetki, Hacheridi, Rakitki, Sevchuk, Stepanenko – Yarmolenko, Sidorciuk, Konoplyanka – Zozulya.
Antrenor: Mikhail Fomenko.
 

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Masuri de securitate fara precedent in Franta. Locul din care sunt monitorizate toate strazile din Paris
Masuri de securitate fara precedent in Franta. Locul din care sunt monitorizate toate strazile din Paris

UEFA Euro 2016, marea sarbatoare a fotbalului, este insotita de masuri de securitate fara precedent. Jurnalistii straini ajunsi la Paris au primit acces in locul care reprezinta centrul intregii operatiuni.

Cadoul lui Iordanescu pentru suporteri la antrenamentul nationalei. De ce l-a
Cadoul lui Iordanescu pentru suporteri la antrenamentul nationalei. De ce l-a "pedepsit" pe Pantilimon

 Romania joaca miercuri, 15 iunie, impotriva Elvetiei, in direct la ProTV. Dupa victoria cu Albania, Vladimir Petkovic a avut un mesaj clar pentru fotbalistii romani: "Vom juca sa invingem".

Giroud recunoaste ca s-ar fi putut dicta fault la faza golului sau:
Giroud recunoaste ca s-ar fi putut dicta fault la faza golului sau: "Abia pe reluari am observat. Slava Domnului"

Francezul Olivier Giroud a declarat ca la faza golului marcat de el, vineri, la meciul cu Romania, scor 2-1, din deschiderea Campionatului European, s-ar fi putut dicta fault in atac, informeaza L'Equipe.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.