In ce masina sport de 30.000 de dolari sar airbagurile cortina cand faci derapaje controlate. VIDEO


Ultimul update: Miercuri 11 Aprilie 2012 23:33
Data publicarii: Vineri 12 August 2011 12:18
Categorie: Stiri Sport
Interior masina

Un clip postat pe internet arata un eveniment care poate ajunge sa devina periculos: airbagurile unei masini super-sport se deschid atunci cand masina derapeaza controlat. Cum comenteaza producatorul:

Un Chevrolet Camaro are pretul de pornire 22.800 de dolari, iar o varianta cu 6 aibaguri si dotare de varf trece de 30.000. Este o masina sport si a devenit si mai cunoscuta mai ales printre tineri dupa aparitia francizei Transformers in care autobotul Bumblebee se transforma intr-un minunat model de culoare galbena.

Cu toate acestea, recent s-a descoperit ca masina este un pic prea "sigura" si ca reactioneaza ciudat la niste drifturi controlate. Cu alte cuvinte, un pilot profesionist pe nume Paul Beiswenger a testat-o pepentru revista A&D Autosport. Acesta a aflat cu surprindere ca airbagurile laterale, de tip cortina, se deschid la o miscare brusca a masinii. Iata faza: 

Cei de la General Motors au emis imediat o pozitie oficiala in legatura cu incidentul:  "Nu faceti jonglerii intr-un Camaro"! Blasfemie, exclama toti pasionatii de automobilism.

Sursa: Pro TV

La exterior, masina retro. In interior, aer conditionat. FOTO si VIDEO cu cele mai sexy decapotabile
VIDEO. A reusit o parcare laterala incredibila, intr-un spatiu cu doar 26 cm mai mare decat masina
VIDEO PROTVPLUS.RO