Gigi Becali: Dacă nu joacă, fotbaliştii ar primi mai puțin de o treime din salarii

Ultima actualizare: 16-03-2020 13:49
Gigi Becali a spus că fotbaliștii ar putea primi doar 30% din salariu dacă nu se joacă

Gigi Becali spune că fotbaliștii ar putea primi mai puțin de o treime din salarii, dacă nu se mai joacă meciurile din Liga I. ”Să-i plătească guvernul”, a declarat finanțatorul FCSB.

”Eu rămân tot la părerea că în România nu va fi o mare problemă cu coronavirusul. Aşa cred eu, pentru că este liturghia.

Când zic asta, oamenii spun că sunt nebun, dar o să vedeţi peste vreo două, trei săptămâni că la noi nu o să fie o mare problemă, pentru că la noi se fac slujbe, este litughia, ortodoxia, preoţii, călugării se roagă”, a declarat Gigi Becali la Pro X, potrivit Sport.ro.

Potrivit acestuia, fotbaliștii pot ajunge să încaseze și mai puțin de o treime din salariu, dacă nu reiau meciurile în Liga I: ”Dacă nu muncești, nu câștigi bani”.

”Să-i plătească guvernul”

”Eu cred că o să jucăm, dar dacă nu se va juca, ceea ce nu cred, atunci, ca orice om, fotbalistul trebuie să câştige bani dacă munceşte.

Dacă nu munceşti, nu câştigi bani, nu? Şi e normal, că e forţă majoră, normal că se vor face nişte reguli, în aşa fel încât în funcţie de cât... nu ştiu, procentual, proporţional, cât putem noi. 

Nu e vorba de mine, e vorba de celelalte cluburi, că nu au de unde bani, că ele mizau pe drepturile TV şi atunci, bineînţeles că se vor lua nişte măsuri.

Nu ştiu, 30 la sută, 50 la sută, 60 la sută, procent din salariu care să se plătească.

Nu se poate dacă nu se prestează muncă să plăteşti. Că nu ai cum. Sau să plătească guvernul. Vom face în aşa fel încât să înţeleagă şi jucătorii şi noi, patronii, sau cluburile... Că e şi interesul lor”, a mai spus Becali la Pro X.

Federaţia Română de Fotbal a decis, joi, să suspende toate competiţiile până la data de 31 martie, din cauza epidemiei de coronavirus.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO