Lucian Lipovan, invitat de postul francez TF1 pentru a vorbi despre meciul FRANTA - ROMANIA

Ultima actualizare: 13-06-2016 01:07

Inaintea meciului de deschidere de la UEFA Euro 2016, corespondentul ProTV Lucian Lipovan a fost invitatul postului TF1, pentru a vorbi despre atmosfera din tabara Romaniei, inaintea meciului de deschidere cu Franta.

Toata Romania vede Romania! Din 9 iunie, ProTV va transmite cea mai importanta competitie a anului 2016 - UEFA EURO 2016. Toate golurile si fazele importante ale meciului Romania - Franta vor fi VIDEO, pe www.stirileprotv.ro!

Franta se confrunta in aceste zile cu greve masive, care perturba tara chiar inaintea debutului UEFA Euro 2016. Insa autoritatile au promis ca totul se va desfasura normal si i-au avertizat pe grevisti ca sunt pregatite sa ia masuri, daca se impune.

Citeste si: LIVE BLOG ROMANIA - FRANTA: vezi aici tot ce se intampla inaintea partidei

Chiar si in aceste conditii, principala grija a francezilor este sa castige UEFA Euro 2016. Iar primul obstacol in calea acestui obiectiv este Romania, o echipa despre care au recunoscut ca nu stiu prea multe, insa care, speram noi, ii va face sa o tina minte mult timp de acum incolo, dupa meciul de astazi, transmis in direct de ProTV la ora 22:00.

Pentru a afla care este atmosfera din tabara Romaniei, jurnalistii de la TF1 l-au avut invitat in studio pe Lucian Lipovan, corespondent ProTV.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO