Campionatele Europene de gimnastica de la Moscova debuteaza miercuri. Cine va reprezenta Romania

16-04-2013 21:20


Campionatele Europene de gimnastica artistica

Cea de a 5-a editie a Campionatelor Europene de gimnastica artistica – individual (masculin si feminin) se va desfasura la Moscova, in perioada 17 – 21 aprilie 2013.

Rusia a mai gazduit editiile din 1998 (St. Petersburg) si 1987 (Moscova).

Uniunea Europeana de Gimnastica a anuntat inca de anul trecut ca cea de-a V-a editie a Campionatelor Europene Individuale de gimnastica artistica, masculina si feminina, din 2013, va avea loc la Moscova, in loc de Kazan.

Anuntul a fost facut la incheierea intalnirii bilaterale dintre presedintele UEG, Georges Guelzec, si directorul forului, Kirsi Erofejeff-Engman, cu reprezentantii federatiei de profil din Rusia.

UEG nu a anuntat insa si motivul pentru care s-a renuntat la gazda initiala, Kazan.

Romania va fi reprezentata anul acesta de Moscova de: Sandra Raluca Izbasa, Larisa Andreea Iordache, Diana Laura Bulimar, Flavius Koczi, Vlad Bogdan Cotuna, Andrei Ursache si Andrei Vasile Muntean

Editia CE individuale din 2011 a avut loc la Berlin, in cadrul acesteia sportivii romani obtinand trei medalii de aur la aparate (Flavius Koczi - sol, Sandra Izbasa - sarituri si sol), doua de argint (Flavius Koczi - individual compus, Diana Chelaru - sol) si una de bronz (Amelia Racea - individual compus).

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO