Vremea strica ploile pentru liberele de 1 mai!

Ultima actualizare: 27-09-2012 13:45

Daca v-ati aranjat ploile pentru liberele de 1 mai, este foarte probabil ca vestile urmatoare sa vi le cam strice. Despre ploi, deloc slabe, vorbesc meteorologii.


LA MARE
Daca 1 mai te gaseste la malul marii, nu pleca din hotel fara umbrela. Vor cadea ploi si in plus va sufla si vantul. Vineri vor fi 16 grade, iar apa marii destul de rece. Temperatura ei nu va trece de 11 grade. Abia de sambata dupa-amiaza se mai arata soarele, iar sanse ceva mai mari vor fi duminica. In plus, se va simti o racorire: temperatura va scadea cu 2 grade.

1 mai:
- ploi
- vant
- 16 grade
- apa marii: 11 grade
2 mai:
- ploi si soare
- vreme in racire
- 14 grade


LA MUNTE

Vesti proaste si pentru cei care se gandesc sa petreaca la munte. Vineri si acolo va ploua, chiar vor fi ploi in averse si cu descarcari electrice. Ziua va fi destul de rece: 12 grade si va sufla serios si vantul. Si in 2 mai cerul va fi mai mult acoperit si fara prea mari sperante pentru ceva raze de soare. Duminica va ploua din nou la munte, dar vor fi ploi de scurta durata.

1 mai:
- ploi in averse
- vant puternic
- 12 grade
- descarcari
2 mai:
- ploi si soare
- vant
- 10 grade


IN BUCURESTI

Si in marile orase, inclusiv in Bucuresti, vor cadea ploi in perioada 30 aprilie - 3 mai . De altfel, atat joi cat si vineri vor fi averse in mai toata tara.

1-3 mai:
- ploi in averse
- descarcari electrice

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO