Vreme perfecta si oferte la cazare pe litoral!

Ultima actualizare: 26-03-2012 04:33

Desi nu am intrat in sezon, la mare o sa fie extrem de bine. Temperaturile vor urca pana la 30 de grade, suficiente pentru plaja. Este de asteptat ca nisipul sa fie plin de oameni, mai ales ca tarifele la cazare sunt inca promotionale.


Vineri, la mare a fost ca intr-o zi obisnuita de vacanta. Turistii au stat toata ziua intinsi la soare si, chiar daca apa a avut doar 19 grade Celsius, nu putini au fost cei care si-au incercat norocul si rezistenta.

Stiind ca vremea buna nu e totusi de ajuns pentru a atrage valurile de turisti, hotelierii arunca manusa: tarife la jumatate, cu pachete extrem de atractive. 

Ofertele cele mai bune vin de la patru stele, unde pentru doua nopti de week-end poti plati intre 300 si 600 de lei pentru o camera dubla, in functie de numarul de mese incluse.

Alte oferte suna asa: stai trei nopti si platesti doar doua. La doua si trei stele, tarifele variaza intre 100 si 300 de lei pentru o singura noapte.

Cele mai aglomerate hoteluri sunt cele din statiunea Mamaia, unde gradul de ocupare depaseste 70%. Si inca nu au sosit toti cei care si-au facut o rezervare.

Daca esti din vestul tarii si nu ai cum sa dai o fuga pe litoral, nu rata bazinele cu apa termala de la Baile Felix.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO