VIDEO. Aglomerație la Salina Turda. Turiștii nu respectă distanțarea, iar unii nu au măști

Ultima actualizare: 26-07-2020 16:37

Zeci de oameni s-au înghesuit duminică, 26 iulie, la Salina Turda din județul Turda, așteptând să cumpere bilete de intrare, fără să țină cont de regulile de distanțare.

Potrivit unei înregistrări video realizată de un turist, Cristian Pestrițu, și trimisă Știrilor Pro TV, oamenii aflați duminică la ora 13.00 în Salina Turda au format cozi de așteptare la casa de bilete, dar fără să păstreze distanța de cel puțin 1,5 metri, așa cum recomandă autoritățile.

De asemenea, unii dintre ei purtau măști de protecție, deși se aflau într-un spațiu închis.

 

Salina Turda, respectarea distanței sociale. Eu nu prea o văd. Unii cu mască, unii fără mască”, spune cel care a filmat aglomerația.

În regulamentul postat pe site-ul salinei se arată că ”turiștii vor purta obligatoriu măștile de protecție”, însă nu există nicio prevedere legată de distanțarea pe care trebuie să respecte turiștii.

Duminică, a 3-a localitate din România intră în carantină totală, din cauza numărului mare de îmbolnăviri cu Covid-19.

De asemenea, un număr de 1.120 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19 au fost înregistrate, faţă de ultima raportare, în urma testelor efectuate la nivel naţional, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO