Ultimul weekend calduros din acest an. Duminica sunt asteptate maxime de 18 grade Celsius

06-10-2013 08:03


soare

Daca la munte e ger si zapada in Bucuresti, oamenii se roaga de toamna sa ramana mai blanda, macar cum a fost smbata. Multi au iesit la terase doar in tricou sau camasa, fara haine groase.

Si patronii localurilor din Centrul vechi au fost luati prin surprindere de vremea calda. Meteorologii anunta vreme si mai frumoasa pentru duminica.

In prima zi cu soare dupa o saptamana geroasa si ploi, bucurestenii, dar si multi turisti, au iesit la terase ca sa se bucure poate de ultimul weekend calduros din acest an.

Daca toata saptamana au purtat haine groase, sambata unora le-a fost atat de cald, incat au stat in tricou, desi afara erau 13 grade.

Un soc au avut, insa, cei care s-au intors de la munte, unde zapada a creat probleme.

In interiorul localurilor, patronii se pregatesc, totusi, de iarna.
Butoaiele de bere vor fi inlocuite cu vin fiert, iar limonadele cu ceaiuri calde. Pentru cei mai norocosi, cu spatiu generos si in interior, afacerea nu va avea de suferit.

Pentru artistii stradali aparuti in Centrul vechi frigul va fi, insa o problema. Dar nu au de gand sa renunte la o afacere care le aduce bani.

Daca sambata au fost 13 grade in Bucuresti, pentru duminica meteorologii anunta 16 grade. In alte zone, maxima va ajunge chiar la 18 grade Celsius.

Sursa: Pro TV

Tags: vreme, soare,

VIDEO PROTVPLUS.RO