Tinerii designeri din Targu Mures care au vrut sa aiba parte de o nunta speciala. Cum au ajuns la ceremonie

Ultima actualizare: 30-08-2016 07:13

 Doi tineri designeri din Targu Mures au vrut o nunta deosebita si au mers sa se cunune pe biciclete.

Nuntasii le-au urmat exemplul, asa ca nimeni n-a intarziat in trafic la ceremonie. Bicicletele au fost pregatite si ele pentru momentul festiv si au intregit decorul special, dupa cum se vede in fotografiile de nunta.

Intreg alaiul de nunta a venit la biserica pe doua roti, in frunte cu mirii. Lorincz si Alexandra sunt doi tineri designeri din Targu Mures, adepti ai mersului pe bicicleta. Au vrut sa-si uneasca destinele simplu si frumos, fara limuzice sau calesti. Pentru aceasta zi speciala, mirele a reconditionat cu multa atentie o bicicleta veche. Iar bicicleta miresei a fost impodobita cu flori colorate.

Alexandra, mireasa: "Tinuta a fost aleasa de sotul meu. Pantaloni, sa fie comoda. Am vopsit bicicleta si am zis ca merita sa o scot la plimbare in ziua asta."

Lorincz Ajtai, mire: "Ideea de nunta ni s-a parut foarte stresanta, nu suntem noi genul sa mergem la petreceri sa fim in centrul atentiei si am incercat tot posibilul sa fie o placere nunta in sine. Primul lucru care ne-a venit in minte a fost pe bicileta. Suntem pasionati. In fiecare an iesim in Europa pe bicileta."

Nuntasii au fost in ton cu mirii.

Rares Fertea, prieten: "Mi se pare o idee interesanta, ca toata lumea merge cu bicicleta si mai ales pentru prietenii apropiati sa fie aproape de mire."

Marilena Cornenu, invitata: "Astept de foarte mult timp nunta asta, mai ales cand am auizt ca se merge pe bicileta. La biserica micuta, cocheta. Este o nunta de artisti, mireasa are patru toalete, prima este pentru mersul pe bicicleta."

Drumul la petrecerea de nunta a fost parcurs, bineinteles, tot pe bicicleta.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!