Sindicatele si patronatele pun la cale propuneri comune pentru Codul Muncii

Dată publicare: 19-01-2011 00:00
Dată actualizare: 03-11-2012 14:51


Sindicalisti, conferinta

Liderii sindicatelor si ai unor patronate s-au intalnit, miercuri, pentru a discuta propunerile lor la proiectul de modificare a Codului Muncii, pe care le vor trimite premierului pana vineri.

Presedintele Confederatiei Sindicale "Cartel Alfa", Bogdan Hossu, a declarat pentru Mediafax ca, in urma discutiilor cu Emil Boc, reprezentantii sindicatelor si ai unor patronate au decis sa se reuneasca pentru a analiza propunerile lor de modificare a Codului Muncii si a ajunge la o forma comuna pe care sa o trimita prim-ministrului.

Acestia au inceput discutiile la ora 10.00, la sediul uneia dintre confederatiile sindicale.

Sindicatele si patronatele trebuie sa trimita premierului, pana vineri, un punct de vedere comun privind modificarile la Codul muncii si celelalte legi negociate pana in prezent, urmand ca, pana in 26 ianuarie, Emil Boc sa analizeze si sa comunice care dintre propunerile lor vor fi luate in calcul.

Dupa negocierile de marti, de la Ministerul Muncii, reprezentantii sindicatelor si ai unor patronate au cerut demisia ministrului muncii, Ioan Botis, nemultumiti de modul in care s-au desfasurat discutiile pe proiectul Codului Muncii.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO