Sfârşitul postului a dat tonul nunţilor în România!

Ultima actualizare: 25-09-2012 17:14
Miri

Mii de cupluri fericite s-au grăbit la primărie sau la biserică.

Sunt şi miri care lucrează în străinătate, dar tot acasă au vrut să se cunune. Şi-au luat concediu şi au venit în ţară, ca să spună "da". Sunt tineri pentru care 16 august va fi cea mai fericită zi din viaţa lor.

La oficiul stării civile din Iaşi, peste 100 de perechi aşteptau emoţionate să le vină rândul să-şi semneze certificatul de căsătorie. Mai mult de jumătate dintre fericiţii miri muncesc în ţări străine şi au venit acasă pentru o nuntă românească.

Alexandru şi Raluca locuiesc în Italia, dar nu au vrut să se cunune acolo. S-au pregătit să spună DA în limba română. Mirele poartă un costum italian, pe care l-a găsit la reduceri. Dincolo de uşi, stau nerăbdătoare alte cupluri, cu alai cu tot.

Şi la Cluj au fost astăzi cununii pe bandă rulantă. Nu mai puţin de 80 de perechi s-au luat cu acte. Raluca şi Gelu muncesc tot în Spania. Ea este menajeră, iar el, constructor. De 5 ani strâng bani pentru ziua cea mare. Şi-au cumpărat ţinute asortate, ca să fie cei mai eleganţi miri.

Nici Bucureştiul nu s-a lăsat însă mai prejos. Numai la Primăria sectorului doi, aproape 200 de tineri şi-au programat cununia în acest sfârşit de săptămână.

În toate sectoarele din Bucureşti, ofiţerii stării civile au avut astăzi program prelungit. Şi mâine vor lucra la fel de mult.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!