Sălile de sport, pline după sărbători. Soluția găsită de cei care nu vor să facă mișcare

Dată publicare: 02-05-2019 18:33
Dată actualizare: 02-05-2019 20:04


Cum era de aşteptat, exagerările culinare de Paşte şi de 1 Mai s-au încheiat pentru cei mai mulţi dintre noi cu nişte kilograme în plus.

Problema este că vara e tot mai aproape. Aşa că cei care vor să arate bine pe plajă se vor muta acum de la sala de mese în cea de sport. Clienţi mai mulţi au şi nutriţioniştii. Iar cei mai leneşi încearcă să scape de grăsime în cabinetele cosmetice.

Într-o sală de sport, numărul celor care vor să facă mişcare a crescut cu 20 la sută faţă de perioada de dinaintea sărbătorilor.

Client: "De sărbători ne-am cam destrăbălat puţin mai cu mâncare, cu băutura, cu prăjituri."
Reporter: "S-au pus câteva kilograme în plus?"
Client: "Cred că."

Adrian Filip, instructor fitness: "După sărbători au venit cu 2-3 kilograme în plus. Ei fiind grăsuţi trebuie să fac circuite ca să slăbească puţin."

Căutate sunt şi sălile unde se face fitness prin electrostimulare. Sunt preferate în special de cei cu puţin timp liber - pentru că un antrenament durează cel mult 20 de minunte.

Există şi români care nu vor să facă mişcare. Pe ei i-am găsit în saloanele de înfrumuseţare - unde li se promite că scapă de grăsime în urma tratamentelor cu vacuum.

Clientă: "Singurul sport pe care îl fac este alergatul după copii. M-am simţit puţin mai plină şi am simţit nevoia
să ajung cât mai repede la tratament."

Cristina Chițu, reprezentant salon: "Rezulatele se văd chiar de la prima şedinţă, dacă măsurăm vom avea 1 cm. poate 2."

Şi nutriţioniştii au mai mult de lucru.

Ştefania Guiu, nutriţionist: "Dacă vom ţine diete stricte după Paşte, corpul va pierde din greutate, vom slăbi pentru că există deficit kilocaloric dar în timp, corpul va depune exact ce am slăbit că urma a diectele stricte poate apărea oboseala, dureri de cap."

Costul unei consultaţii la un nutriţionist este de o sută de lei.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 


VIDEO PROTVPLUS.RO