Romanul invadeaza magazinele. Coada la cozonacii de Paste

Ultima actualizare: 17-10-2012 14:17

Marile magazine anunta vanzari bunicele, in crestere cu zeci de procente fata de saptamana trecuta. Au, n-au, romanii cumpara cate ceva din toate, ba chiar sunt dispusi sa stea la cozi interminabile pentru cozonacii care se fac cel mai greu.

Program de Paste: hipermarketuri, banci, CFR, Metrorex, RATB si mall-uri

 Astazi si maine toate hypermarketurile cunoscute, Carrefour, Cora, Auchan, Selgros, au program prelungit pana la 11.00 sau chiar 12.00 noaptea. In plus, retelele Real si Metro vor avea deschis non-stop in urmatoarele doua zile. In schimb, in ziua de Paste toate vor fi inchise. Nici bancile nu lucreaza intre 23 si 25 aprilie, asa ca puteti sa scoateti bani doar de la bancomate.

In aceasta perioada, in topul vanzarilor de produse alimentare sunt cozonacii si dulciurile cu cresteri de 50%. Se vand foarte bine si legumele, fructele, laptele, zaharul, uleiul, faina si ouale, dar si carnea, in special cea de miel.

Cei care au luat prime, au preferat sa isi cumpere lucruri utile in casa, precum televizoarele. Romanii n-au uitat de cadourile pentru rude si prieteni. Cei cu adevarat generosi vor darui telefoane si laptopuri.

Toate magazinele au promotii agresive pentru a-i tenta pe oameni. Fac reduceri intre 24 si 50% sau accepta sa le dati banii in 15 rate fara dobanda daca aveti carduri de credit.

Un studiu publicat recent arata ca romanii au alocat pentru sarbatorile de Pasti un buget mai mic ca in 2010. Cei mai multi au declarat ca vor cheltui intre 100 si 500 de lei.

Cei mai multi dintre romani vor aloca pentru Paste un buget de 100-500 lei

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO