Restaurantele pregatesc Revelionul! Intre 250 si 600 de lei de persoana
Nu ne permitem o vacanta de Revelion, dar nici acasa nu stam. Mai bine ne prinde 2010 in restaurant. Asa isi spun tot mai multi romani, reiese din dosarele cu rezervari ale proprietarilor de localuri.
Fie de lux, fie de cartier, restaurantele se vor umple in noaptea dintre ani, spun patronii. Daca va bate gandul sa alegeti si dumneavoasta aceasta varianta aflati ca preturile incep de la 200 de lei.
Un hotel de 4 stele din Capitala le pregateste celor 800 de invitati: meniuri all-inclusive cu specific libanez, muzica buna, foc de tabara, tombole si un tort inalt de 10 metri. In plus, pentru cei mici, o petrecere speciala pana la ora 23. Costa 600 de lei de persoana, numai cina si programul artistic. Camera dubla va fi de 250 de lei.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
La un restaurant de cartier, se garanteaza distractie in stil romanesc. Pana acum, 25% dintre locuri au fost rezervate, iar meniul este 65 de euro.
Si in multe localuri din Sighisoara mai bine de jumatate dintre mese sunt ocupate deja. Bucatarii spun ca pregatesc un meniu sasesc, care consta in friptura de vanat cu sos de coacaze si pere. Pentru asemenea delicatese oamenii vor plati 60 de euro.
La Arad, unii patroni se pregatesc de un Revelion in stil rusesc, altii au cerut spectacole de cabaret. Cine vine si achita plata in avans pana la data de 1 decembrie are si un discount.
Si in Deva, cei care detin restaurante spun ca au de castigat anul acesta, mai ales ca au pastrat tarifele din 2008, 250 de lei pentru o persoana.