Reaprovizionarea: vine Revelionul, trebuie sampanie, carne, prajituri
A inceput ultimul tur al cumparatorilor si cel mai important pentru incasarile hipermarketurilor.
Fara sa le pese ca abia s-au ridicat din fata platourilor cu toba si caltabosi, zeci de mii de romani se foiesc iar printre rafturi ca si isi burduseasca frigiderul si pentru masa de Anul Nou.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Dupa ce au numarat banii incasati de Craciun, comerciantilor le-a revenit zambetul de buze. A fost anul prost, dar recupreaza in ultima luna.
In plus, clientii se uita iar dupa bucate si bauturi si pentru anul nou. Au si gusturi rafinate. Unii pandesc cu sfiala rechinii, lupii de mare, somonul si creveti roz la 40,99 kilogramul. Inainte de Anul Nou, un hipermarket poate sa vanda si o jumatate de tona de peste pe zi si o suta de kilograme de scoici. Cei mai buni "creveti" raman, totusi, micii si pulpele de porc.
In toate marile magazinele, vezi sticle cu vin spumant, sampanie si whisky cat vezi cu ochii. Sunt preferatele romanilor pentru noaptea dintre ani.
A reinceput foiala si la raionul de prajituri si torturi. Aici, pustii isi cer drepturile care le-au fost refuzate restul anului.