Rasfat pentru doamnele si domnisoarele care lucreaza la stat de 8 Martie


Ultimul update: Vineri 27 Iulie 2012 07:48
Data publicarii: Luni 08 Martie 2010 00:00
Categorie: Stiri Sociale

O zi libera - asta au primit cadou doamnele din institutiile publice prahovene astazi de ziua lor. Sefii nu le-au mai chemat la serviciu, ca sa aiba timp sa se pregateasca pentru petrecerile de diseara.

Cum se descurca barbatii ramasi singuri prin birouri? Cu doua maini stangi - asa se simt sefii ramasi fara asistente sau secretare. Au fost nevoiti sa-si faca singuri cafeaua, sa puna ordine in hartii si sa raspunda la absolut toate telefoanele care nu tin seama de ziua femeii. Cei ramasi fara colege le-au preluat atributiile, dar chiar daca au mai mult de lucru spun ca o fac cu mare bucurie.

Pentru doamne si domnisoare, ziua libera este cel mai util cadou pe care il puteau primi. Au timp de coafor, manichiura, cosmetica si de odihna inainte de chef.

Au primit zi libera toate doamnele si domnisoarele din primarie, Prefectura si Consiliul Judetean Prahova. Aceste institutii par pustii pentru ca femeile sunt majoritare acolo. Exista insa si locuri in care femeile nu si-au putut permite o zi libera. La posta, de exemplu, au primit in loc de timp liber o prima de 70 de lei.

La Brasov, in multe dintre institutiile publice, femeile au astazi program scurt. Pleaca acasa cu 3-4 ore mai devreme.
 

La multi ani, doamnelor! Sa tot fie 8 Martie pentru florarii
De 8 Martie, doamnele si domnisoarele trebuie sa fie la inaltime!La propriu
VIDEO PROTVPLUS.RO