RA-APPS-ul nu spune nimic despre data licitatiilor sau pretul imobilelor. Angajatii stiu detaliile


Ultimul update: Joi 04 Octombrie 2012 22:51
Data publicarii: Vineri 13 Ianuarie 2012 20:41
Categorie: Stiri Sociale

La doua luni dupa ce a anuntat ca va scoate la vanzare cele mai importante proprietati imobiliare ale statului, RA-APPS nu spune nimic despre data licitatiilor sau pretul imobilelor.

Vineri, institutia din subordinea Guvernului a publicat lista cu primele 130 de cladiri care isi cauta proprietari fara sa dea niciun detaliu suplimentar. Printre ele sunt blocuri intregi din centrul Capitalei, fosta vila a lui Nicolae Ceausescu de la Snagov, dar si vile la mare sau la munte.

Vila 10 din Snagov este cea mai importanta proprietate care va fi scoasa la vanzare. Este fosta vila a lui Nicolae Ceausescu, fosta resedinta a mai multor prim ministrii de dupa Revolutie, iar cine o va cumpara o ia la pachet cu terenuri de tenis, debarcader, hambar si un teren de cateva mii de metrii patrati.

Vila este pazita de SPP. In ea ar fi putut sa se mute si Emil Boc dupa ce a fost numit prim ministru. Sunt scoase la vanzare si cateva vile la mare.

Licitatia poate incepe de la 800 - 900 de euro metrul patrat util.

In Bucuresti, pe bulevardul Nicolae Balcescu, la doi pasi de kilometrul zero al Capitalei, RA-APPS scoate la vanzare un bloc intreg.

Toate apartamentele sunt insa ocupate de functionari ai statului.

Tot in buricul targului se afla si o vila care depaseste usor cateva milioane de euro. Acum este sediul unei mari companii de publicitate si se vede ca a fost proaspat renovata. Pe strada Mihai Eminescu, un alt bloc pus pe lista de licitatii.

Desi institutia nu a anuntat oficial cand vor incepe licitatiile, angajatii stiu data.

"Dupa 1 februarie speram sa vindem primele imobile", spune un angajat.

Cine intra insa pe site-ul RA-APPS nu gaseste prea multe informatii: este publicata doar lista imobilelor scoase la vanzare. Nici o vorba in plus despre pretul acestor imobile sau despre felul in care pot fi vizionate aceste imobile, multe dintre ele ocupate de chiriasi.

Tags: ra-apps,

Explicatia naucitoare a secretarului general al Guvernului privind afacerile cu imobilele RA-APPS
Afaceri pe sub mana cu imobilele RA-APPS. Creierul este chiar secretarul general al Guvernului
VIDEO PROTVPLUS.RO