Prognoza meteo pentru toate zonele tarii si Bucuresti - 16 februarie

Ultima actualizare: 13-10-2012 09:55

Astazi vremea va fi rece, cerul mai mult noros si va ninge ziua in majoritatea regiunilor, iar in cursul noptii mai ales in vestul si nord-vestul tarii.


In Dobrogea nu se schimba mare lucru: innorari persistente, maxime un pic mai scazute fata de ieri.

In Moldova, norii vor fi numerosi, dar prindem si cateva momente insorite. La amiaza se vor inregistra 4, 5 grade Celsius. In nordul Moldovei si in Bucovina se mai raceste putin, cerul va fi mai mult acoperit si va ninge trecator.

In nordul Transilvaniei si in Maramures ramanem cu ninsorile si frigul. Maximele nu trec de 2 grade Celsius. Vestul tarii va avea astazi parte de vreme rece, atmosfera inchisa si ninsori slabe.

In tinuturile centrale frigul persista, norii se inmultesc si va ninge cam peste tot.

In sud-vest se anunta innorari si temperaturi maxime in jur de 4 grade Celsius. In sudul tarii vin ninsorile, iar temperatura aerului este in scadere usoara.

In Bucuresti vremea va fi rece. Cerul va fi plin de nori si va ninge slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura minima va fi de -3 grade, iar maxima de 4 grade.
La munte cerul va fi mai mult noros si va ninge local: ziua in toata zona montana, iar noaptea mai ales in Muntii Apuseni. Vantul va sufla mai tare pe creste.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO