Prognoza meteo pentru data de 16 februarie

Dată publicare: 16-02-2009 00:00
Dată actualizare: 09-10-2012 21:02


Incepem saptamana cu vreme rece, chiar geroasa noaptea in Transilvania si in Subcarpati. De asemnea sunt asteptate ninsori  locale in cateva regiuni.


Sa vedem mai intai ce se intampla in Europa! Maine, precipitatile se vor semnala in principal in centrul si in estul Europei si vor fi mai ales sub forma de ninsoare. Miercuri se intetesc in sud, iar joi se retrag catre sud-est. Tot spre finalul intervalului vor aparea ceva ploi in vestul continentului.

In tara vremea va fi rece, mai ales in Transilvania si in Subcarpati.Cerul va fi noros si va ninge local in Banat, in Muntenia si in zonele de munte. Spre seara, ninsorile reapar in vestul si nord-vestul tarii. Vantul va sufla moderat in jumatatea estica si destul de slab in cea vestica. Cat despre temperaturi, acestea vor fi cuprinse intre -3 si 6 grade.

In Bucuresti, vremea va fi rece. Norii vor persista si mai sunt conditii de ninsoare slaba. Vantul va sufla slab, temperatura maxima se va opri la 2 grade, iar minima va cobori probabil sub minus 3 grade.

Tags: meteo,


VIDEO PROTVPLUS.RO