Probleme la centrul de vaccinare Covid-19 Romexpo. Oamenii au așteptat, înghesuiți, doza

Dată publicare: 29-03-2021 16:19
Dată actualizare: 29-03-2021 19:28


Probleme la centrul de vaccinare Covid-19 Romexpo....
Probleme la centrul de vaccinare Covid-19 Romexpo....
Probleme la centrul de vaccinare Covid-19 Romexpo....

Centrul de vaccinare împotriva Covid-19 de la Romexpo s-a confruntat, luni, cu probleme în activitatea de administrare a serurilor, astfel că cei veniţi să se imunizeze au stat şi au aşteptat la cozi lungi în afara clădirii.

Într-un comunicat oficial, reprezentanții Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) au susținut că ”au existat întârzieri condiționate de dinamica și de volumul solicitărilor în ceea ce privește alocarea cantităților de vaccin către centrele de vaccinare”.

FOTO: Coadă la vaccinare la centrul Romexpo

 

 

”Menționam faptul ca distribuirea dozelor de vaccin trebuie sa se realizeze cu respectarea procedurilor specifice lanțului de frig.” - se arată în comunicatul CNCAV.

De asemenea, se pare că dozele de vaccin împotriva Covid-19 au fost comandate cu întârziere.

Coordonatoarea centrului de la Romexpo susține că, de fapt, a fost o întârziere de ”o oră, o oră și jumătate” în distribuția dozelor care au venit de la Institutul Cantacuzino.

 

Această situație a fost criticată și de președintele PSD Marcel Ciolacu, care a amintit și de faptul că ministrul Sănătății Vlad Voiculescu a fost fotografiat fără mască de protecție în Parlament.

Bătaie de joc!!! Voiculescu taie frunză la câini #fărămască prin Parlament, în timp ce oamenii sunt siliți să se înghesuie la cozi la vaccin! Așa arată campania de vaccinare a Guvernului Florin Cîţu! #Haos și neputință! Și apoi vă mirați că oamenii s-au săturat de voi și de aberațiile voastre. Să vă fie rușine!!!” - a scris liderul PSD pe Facebook. 

 

 

 

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO