Premiera in Romania. Palatul tiganesc al liderului unui clan din Timisoara ar putea fi confiscat

Ultima actualizare: 23-11-2013 07:00
sechestru casa

Procurorii din Timisoara vor sa confiste un palat al rromilor, dupa ce - in urma investigatiilor - au constatat ca proprietarul lui nu are nicio zi de munca si nicio sursa de venit, cel putin legala.

Este vorba despre liderul clanului Diamant din Timisoara, care ar avea proprietati in valoare de zeci de milioane de euro, potrivit exclusivtm.ro.

Conform sursei citate, la aflarea acestei vesti, Trifu Novacovici, zis "Diamant", a inceput sa planga pe holurile Tribunalului Timis.

Se pare ca procurorii l-au anuntat ca ii vor confisca imobilul, precizand ca nu este posibil ca o persoana care nu a lucrat niciodata sa detina, legal, o astfel de proprietate.

In urma cu aproximativ 8 luni, Stirile ProTV au anuntat ca procurorii DIICOT au pus sechestru pe casa unui tigan din Timisoara pe nume Trifu Novacovici, zis si Diamant. Barbatul este cercetat intr-un dosar de trafic de persoane, fiind suspectat ca ducea oameni la munca in Germania, pe care ii exploata.

sechestru casa

Povestea a ajuns sub atentia procurorilor DIICOT dupa ce, mai multe persoane care s-au intors din Germania, au depus plangere impotriva rromului. Ei au declarat ca erau batuti si maltratati daca nu ascultau ordinele lui Diamant.

Conform exclusivtm.ro, acesta nu este singura proprietate a lui Novacovici, el detinand mai multe astfel de palate in Timisoara, a caror valoare se ridica la 20 de milioane de euro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO