Poate asa ii "batem" pe bulgari! Incepe programul "Litoralul pentru toti"

Ultima actualizare: 10-05-2012 08:22
litoral

Cea de-a sasea editie a programului "Litoralul pentru toti", organizat de patronatele din turism, va avea loc intre 3 mai si 14 iunie, perioada in care turistii pot cumpara sejururi de sase nopti la preturi intre 159 si 499 lei de persoana.

Astfel, turistii care vor alege cazarea la un hotel de o stea, fara mic dejun, vor plati 159 de lei pentru un sejur de 6 nopti/persoana, tarifele ajungand la 189 de lei (hotel de doua stele) si 219 lei (trei stele).

Pentru pachetele care includ micul dejun, preturile sunt de 249 de lei (doua stele), 349 de lei (trei stele), 419 lei (patru stele) si 499 de lei (cinci stele).

Programul este lansat de catre Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunarii, Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism si patronatele hoteliere, sub brandul "Mini-preturi de vacanta - Litoralul pentru Toti".

Incepand cu aceasta editie, programul va avea o pagina web, similara celei pentru programul "Inscrieri Timpurii", unde vor fi inregistrate hotelurile inscrise si agentile de turism de unde se pot cumpara pachete.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO