Pisica gasita impuscata in cap, in Arad, si-a revenit si isi cauta stapan. Cu cine s-a imprietenit la cabinetul veterinar

Dată publicare: 24-08-2014 07:39
Dată actualizare: 27-08-2014 06:53


Pisicuta din Arad, gasita impuscata in cap, si-a revenit miraculos si isi cauta acum un stapan iubitor. Bullet, asa cum a fost botezata, e sanatoasa si extrem de jucausa, spun medicii veterinari care i-au salvat viata.

In cabinet s-a si imprietenit cu o colega de suferinta, care si ea isi cauta o familie.

Nu intamplator medicul veterinar a botezat-o Bullet - glont, in limba engleza. Pisicuta a supravietuit unui agresiuni teribile. Un om fara suflet a impuscat-o in cap, iar apoi a abandonat-o pe o strada din Arad. Un trecator a gasit-o si a dus-o imediat la un cabinet. Ingroziti, veterinarii au luptat sa-i salveze viata si au reusit. I-au extras proiectilul din craniu si au monitorizat-o atent pana acum.

Dr. Sorina Irimie, medic veterinar: "Recuperarea a fost destul de grea. A fost in coma cateva zile, dar, treptat, si-a revenit. Acum este foarte jucausa. Si-a revenit complet si incercam sa-i gasim un nou stapan."

In cabinetul veterinar, Bullet si-a gasit si o prietena: o alta pisicuta traumatizata, pe care cineva ar fi aruncat-o de la etajul 4. Medicii au reusit sa o salveze si acum isi cauta si ea un stapan iubitor.

Wili Glasser, medic veterinar: "Acesta este Four, o alta pisica abuzata in aceeasi perioada. Sper ca odata cu aparitia politiei veterinare, astfel de cazuri sa dispara."

Revoltati de cele intamplate, doctorii au depus si plangere la politie, in speranta ca cei care au maltratat niste fiinte lipsite de aparare sa raspunda pentru cruzime. Legea i-ar putea pedepsi pe vinovati cu pana la un an de inchisoare sau amenda. Insa, politia nu are niciun suspect.

Pentru a le gasi mai repede un stapan, medicii veterinari au postat poze cu cele doua pisicute salvate si pe o retea de socializare.


VIDEO PROTVPLUS.RO