Pensiuni in stil baroc sau rustic la Marginimea Sibiului!

30-04-2009 00:00


Cand e vorba sa atraga turisti, unii proprietari de pensiuni nu duc lipsa de imaginatie. Astfel, cei din Marginimea Sibiului si-au cucerit clientii decorandu-si stabilimentele in stil baroc.


Altii in schimb au facut apel la traditie si ii invita pe cei care le calca pragul sa-si petreaca minivacanta de 1 mai intr-un mediu rustic. Si platourile cu bucate vor geme cu bunatati ca la mama acasa.

In general, toate camerele au o combinatie cromatica care se bazeaza pe trei, maxim patru culori. Veti gasi o combinatie de alb, negru si inca o culoare ca accesoriu care sa puna in valoare toate obiectele din camera. Romanul are nevoie de putina relaxare intr-un mediu in care sa isi incarce sufletul, privirea si sa plece de aici incarcat pozitiv.

Ideile au prins de minune: la mai toate pensiunile din Marginimea Sibiului, camerele au fost rezervate inca de acum o luna. Nici proprietarii de pensiuni care au ramas la stilul rustic nu se plang de clienti. In ciuda recesiunii, in zona sunt asteptati in minivacanta de 1 mai mii de turisti romani si straini.

Tags: turism,

VIDEO PROTVPLUS.RO