Fara copii in concediu. Vanzarile de vacante destinate exclusiv adultilor au crescut cu 50%

Ultima actualizare: 08-11-2012 09:39

Clientul nostru, stapanul nostru. Fideli acestui principiu, agentii au adus si-n Romania pachete pentru turistii care vor sa plece in vacanta fara copii.

Pentru ei exista hoteluri sau chiar statiuni intregi, unde nu sunt primiti cei mici. La asemenea vacante create doar pentru adulti, vanzarile au crescut si cu 50%.

Cele mai multe hoteluri care le ofera adultilor vacante fara oprelisti sunt in destinatii exotice. Vorbim despre insule ca Fiji sau Tahiti si de Hawaii, Jamaica, Mexico sau Costa Rica. Peste tot, conceptul de "adult only" este extrem de bine pus la punct. Fapt confirmat si de filmuletele postate pe internet de cei care au fost acolo si care s-ar intoarce oricand cel putin pana cand apar copiii in viata lor.

Seara de seara, hotelierii organizeaza petreceri tematice pentru adulti, iar in jurul resortului, hainele sunt optionale. Cei care vor sa cunoasca taramul libertatii pentru o saptamana platesc intre 2.000-5.000 de euro.  "Adul Only" nu inseamna insa numai libertinaj.

De liniste vor avea parte cei trecuti de prima tinerete carealeg hotelurile "senior only" in care nu exista tineret.  Oferte pentru seniori sunt in extra sezon in Spania, Portugalia, Italia si Grecia. Pretul unui astfel de pachet nu depaseste 500 de euro, iar in bani intra cazarea la 4 stele, transportul cu avionul si mesele.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO