(P) Stagii de pregatire practica pentru elevii din scolile postliceale sanitare


Ultimul update: Duminica 23 Decembrie 2012 00:01
Data publicarii: Joi 20 Decembrie 2012 09:12
Categorie: Stiri Sociale
Investeste in oameni!

Proiect cofinantat din fondul social european, in cadrul Programului operational sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 "Investeste in oameni!"

 

"Experienta stagiului de pregatire din Spania a fost una de bun augur. Acum putem da o mana de ajutor sistemului sanitar din Romania"
(Vasile Georgiana, eleva)

Program transnational de imbunatatire a stagiilor de pregatire practica a elevilor din scolile postliceale sanitare pentru facilitarea tranzitiei acestora de la scoala la viata activa.

Promovarea si dezvoltarea parteneriatului dintre cele mai importante scoli cu profil sanitar, autorizate si acreditate, din trei regiuni de dezvoltare diferite ale tarii, cea mai importanta organizatie profesionala, respectiv cea mai importanta organizatie sindicala din sectorul sanitar la nivel national, doua dintre cele mai importante organizatii profesionale ale asistentilor medicali din UE si un ONG specializat in organizarea si derularea campaniilor de informare si promovare, in vederea facilitarii tranzitiei elevilor de la scoala postliceala sanitara la statutul de asistent medical al unei unitati medicale, reprezinta unul din principalele obiective ale proiectului "Program transnational de imbunatatire a stagiilor de pregatire practica a elevilor din scolile postliceale sanitare pentru facilitarea tranzitiei acestora de la scoala la viata activa".

Pentru informații suplimentare privind proiectul, contactati OAMGMAMR, la sediul din Str. Ing. Zablovschi, nr. 76, sector 1 Bucuresti, www.oamr.ro, e-mail: oammromania@yahoo.com.
Persoana de contact: Andrei Ciulian – expert promovare, Asociatia "Centrul Roman de Initiative", e-mail: contact@ascri.ro, tel: 021 310 08 90.

Pentru mai multe informatii despre programul de finantare POSDRU, accesati: www.fseromania.ro.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO