(P) Investitia in oameni, intotdeauna o investitie eficienta

Dată publicare: 17-10-2012 11:38
Dată actualizare: 22-11-2012 00:08


ASCRI

312 de persoane au beneficiat de cursurile de calificare pentru ingrijirea batranilor.

Obiectivul general al proiectului il constituie dezvoltarea resurselor umane a angajatilor din sectorul sanitar, prin participarea la programe de calificare si recalificare, dobandirea de noi competente fiind validata prin certificate de calificare recunoscute la nivel national sau european.

Implementarea acestui proiect de catre Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania vine ca raspuns la solicitarile multiple ale asistentilor medicali si moaselor din Romania de a acorda o atentie sporita ingrijirii nou-nascutilor, batranilor si bolnavilor, domenii in care se inregistreaza un deficit de personal calificat, ca urmare a migratiei acestui personal in strainatate.

Activitatea de consiliere si orientare profesionala are drept scop dezvoltarea si imbunatatirea abilitatilor personale ale participantilor pentru a stabili, a implementa, a urmari si a-si schimba obiectivele in viata, pe termen scurt si lung. Fiecarui participant la sesiunile de orientare si consiliere profesionala ii este inmanat un ghid de orientare si consiliere in cariera cu ajutorul caruia isi va putea imbunatati viata profesionala. O diploma recunoscuta la nivel national si international ofera garanţia ca vor fi reduse pierderile de timp datorate lacunelor de cunoştinţe in domeniu. Invaţarea pe tot parcursul vieţii trebuie abordata ca o necesitate obiectiva impusa de tranziţia catre o economie şi o societate bazate pe cunoaştere.

Proiect realizat de Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania si Centrul Roman de Initiative si cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Investeste in oameni!

Mai multe informatii despre proiectul „Orientarea profesionala si calificarea angajatilor din sectorul sanitar. O sansa pentru viitor !” puteti gasi la: http://ascri.ro/oamgmamr

Persoana de contact: Ioana Roset, Expert promovare proiect, Asociatia „Centrul Roman de Initiative”,
tel. 021.224.00.55; fax. 021.224.00.75, e-mail: oammromania@yahoo.com

Sursa: Pro TV

Tags: ascri,


VIDEO PROTVPLUS.RO