O paine de 56 de kilograme a fost coapta in cel mai mare cuptor cu vatra construit in Romania
Dupa sapte ore de stat la foc, painea uriasa a speriat pe toata lumea, pentru ca parea arsa si tare ca piatra.
Totusi, s-a dovedit gustoasa, dupa ce-a fost razuita, portionata si impartita celor care au fost martori la record.
Oamenii au asezat langa bucata de paine, sarmale, gulas sau carnati taranesti.
Alegeri 2024
07:17
Ghidul alegătorilor români din diaspora. 950 de secţii organizate în străinătate sau prin corespondenţă
07:13
LIVE TEXT Alegeri prezidențiale 2024 | A început votul în diaspora: Cum poți vedea cea mai apropiată secție de votare
06:56
Alegeri prezidențiale 2024. A început votul în diaspora. Țara în care a fost deschisă prima secție
21:26
Nicuşor Dan: Votul meu în primul tur va fi pentru Nicolae Ciucă sau Elena Lasconi
La targul agricol din Bucuresti, publicul infometat inca dezbate. Paine romaneasca, exact asa ar trebui sa arate!
Depinde si ce pui alaturi de paine. Un bucatar de la Sfantu Gheorghe ne impinge in fata castronul cu gulas. In cazan mocnesc 3.000 de portii.
Nu-i de mirare ca vrea sa ne castige. Alaturi fierb sarmale romanesti si se perpelesc in untura carnati afumati.
Oricum noi, romanii, suntem lideri pe continent cand vine vorba sa mancam paine. In medie, 8 kilograme pe luna, de caciula.