Noaptea Alba a Galeriilor, in weekend, la Bucuresti


Ultimul update: Luni 18 Iunie 2012 16:58
Data publicarii: Luni 08 Iunie 2009 00:00
Categorie: Stiri Sociale
Galerie de arta

Cea de-a treia editie a evenimentului Noaptea Alba a Galeriilor reuneste, in noaptea de vineri spre sambata, in Bucuresti, 28 de galerii, ateliere, centre de arta contemporana si spatii alternative, sub umbrela carora evolueaza peste 80 de artisti.

Astfel, in noaptea de 12 spre 13 iunie - vineri spre sambata -, 28 de galerii, ateliere, centre de arta contemporana si spatii alternative vor fi deschise publicului larg, incepand cu ora 19.00, pana dimineata, la ora 4.00.

Peste 80 de artisti expun sau performeaza in timpul acestui adevarat maraton de arta si cultura contemporana, care va cuprinde reprezentari in formule consacrate, dar si lucrari neconventionale.

Expozitii de desen sau pictura, instalatii, arta video, expozitii foto, lansarea unei arhive digitale, concerte, proiectii de filme, performance-uri, jocuri in aer liber, precum si alte animatii culturale vor fi puse la cale special pentru noaptea de vineri spre sambata. Programul complet, precum si o harta a traseului cultural propus pot fi consultate online, pe www.noapteagaleriilor.ro. Ca si la editia de anul trecut, organizatorii au conceput si un parcurs cu bicicleta pentru cei interesati.

Sursa: Pro TV

Tags: festivaluri,

Spectacol de zile mari, cu papusi uriase, in Bucuresti!
Noaptea Alba a Muzeelor a adus mai multi vizitatori decat un an intreg!
VIDEO PROTVPLUS.RO