Nicoleta are doar 13 ani si este bolnava de cancer. Are nevoie de ajutorul nostru

Ultima actualizare: 12-11-2012 06:51
Nicoleta

Nicoleta Vlad este bolnava de cancer. Limfom malign non-Hodgkin cu celula medie B tip Burkitt. O boala cu un nume prea lung si prea greu de inteles pentru un copil de 13 ani.

Boala i-a luat zambetul si copilul sociabil si energic e acum pe patul unui spital. Ii place mult sa deseneze, sa citeasca si isi doreste foarte mult sa invete sa cante la chitara si sa danseze. Din cauza bolii, Nicoleta nu mai merge la scoala si invata singura, intre sedintele de tratament.

Nu vrea sa ramana in urma cu materia si se pregateste pentru momentul in care se va intoarce la scoala. Din pacate, invata in zadar pentru ca nu mai reuseste sa se concentreze. In iunie familia a observant ca Nicoleta are o problema si analizele au aratat ca ganglionul latero-cervical drept era inflamat.

Biopsia a aratat prezenta cancerului. De atunci, mama a renuntat la serviciu ca sa stea in permanenta cu ea. O aduc la spital la fiecare doua saptamani si de fiecare data apeleaza la mila unui vecin. Nu-si permit sa plateasca transportul pana la Bucuresti. Pentru Nicoleta, Mos Craciun va veni la spital.

O puteti ajuta, putin cate putin, sa primeasca alimentatia necesara, sa poata plati transportul la sedintele de citostatice si sa aiba un Craciun mai frumos.

Numarul de cont: RO80BTRL01001201R14842xx
Titular Vlad Mariana

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO