Moș Crăciun, ajutat de tehnologie să ajungă la toți copiii cu darurile mult așteptate

25-12-2020 19:57


Moș Crăciun a poposit din casă în casă și a lăsat sub brad daruri pentru toți copiii. Unii l-au pândit și l-au surprins fericiți în acțiune, iar sprintenul bătrânel a zăbovit cu ei, cât să asculte un colind sau o poezie.

Pentru că a avut multe drumuri de făcut, moșul a apelat și la tehnologie: ajutoarele i-au livrat cadourile, iar el a vorbit cu copilașii prin apel video. Bucuria copiilor este nepreţuită.

Astfel de momente fericite se desfăşoară încă de aseară în casele românilor de pretutindeni. După un drum lung, Moşul a avut grijă ca fiecare copil, indiferent de vârstă, să primească tot ceea ce şi-a dorit.

Iar copilaşii l-au răsplătit cu colinde.

Moşul a ajuns şi la Sophie, o fetiţă de trei ani şi jumătate. Chiar dacă a fost impresionată de cadouri, Sophie a vrut să cunoască şi ajutoarele Moşului.

Moşul a venit şi la Kathia şi Ianis, din Piteşti. La Sibiu, în schimb, bătrânelul cu barbă albă a apelat la curieri, iar el şi-a făcut apariţia prin video telefon. Dintre miile de năzdravani, Antonia şi Petra au înregistrat momentul.

Pentru că nu a nins deloc şi sania moşului a rămas în garaj, la Racoviţa, nu departe de Sibiu, moşul a împărţit cadouri dintr-o căruţă trasă de cal. Peste 400 de prichindei au primit dulciuri şi jucării.


VIDEO PROTVPLUS.RO