Mos Craciun a sosit cu avionul in Romania, cu cadouri pentru toti copiii. Programul incarcat pe care l-a avut miercuri

Ultima actualizare: 21-12-2014 07:29

Veste buna pentru toti copiii! Mos Craciun a ajuns in tara noastra, incarcat cu cu cadouri. Miercuri, de pilda, a coborat dintr-un avion pe cel mai mare aeroport din Romania si avea sacul plin.

Zeci de prichindei l-au intampinat asa cum se cuvine: cu cantece si poezii. Batranelul a calatorit miercuri si cu trenul si a impartit daruri.

Mos Craciun a ajuns pe aeroportul Henri Coanda la ora 12:00. Mos Craciun a aterizat in Romania cu ATR, un avion in care pot sa incapa mai bine de 50 de spiridusi. Si, evident, aeronava este plina de cadouri.

Aproape 50 de copii l-au asteptat pe batranel chiar pe pista. In drum spre Sala VIP, unde a fost gazduit musafirul mult asteptat, copiii au avut timp sa lanseze o multime de intrebari, toate foarte importante. Apoi prichindeii i-au spus poezii si i-au cantat oaspetelui cu barba alba. Iar el i-a rasplatit si le-a oferit cadouri.

Dupa ce a plecat din Otopeni, Mos Craciun a calatorit cu alti copii, din Bucuresti pana la munte, in statiunea Sinaia. Desigur, n-a uitat de sacul greu, plin cu daruri.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO