Mii de noi locuri de munca in 2011! 12 branduri mari vin in Romania


Ultimul update: Vineri 27 Iulie 2012 13:30
Data publicarii: Luni 10 Ianuarie 2011 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Exista sperante pentru cei care si-au propus sa-si gaseasca o slujba in 2011. 12 branduri mari si-au anuntat intentia de a intra in Romania, ceea ce inseamna mii de noi locuri de munca.

Informatia le poate fi utila celor interesati sa lucreze in restaurante, saloane de infrumusetare sau magazine de imbracaminte. In plus, domeniile care au mers bine anul trecut continua sa se extinda.

Compania spaniola Cellulem Block, cu o retea de 180 de centre de infrumusetare in Franta, Italia, Portugalia, Maroc si Andorra, deschide anul acesta opt francize si in Romania.

Aparitia unei francize ar trebui sa-i bucure in primul rand pe cei care isi cauta de lucru. Asta pentru ca cei care aduc un brand nou in Romania se obliga ca intr-un an, doi, trei, sa se si extinda. Adica sa creeze noi locuri de munca.

Vor veni la noi in tara marci celebre de imbracaminte ca H&M sau lantul de supermarketuri LIDL din Germania. Cele mai multe vin insa in industria fast food: de pilda reteaua internationala Subway.

Sperante de angajare avem si de la companii deja prezente. Domeniul IT ramane in top cu cele mai multe oferte. Cei de la Intel, Dell sau Google cauta programatori buni, iar la Avangate recrutarile de specialisti au inceput deja.

Retailul se extinde si el. Auchan are nevoie de 1.000 de oameni pentru cele trei magazine care se vor deschise in tara, iar la Carrefour se vor angaja in jur de 600 de lucratori pentru cele doua noi kipermarketuri.

E loc si in sistemul bancar. Insa una peste alta cele mai firme isi vor conserva forta de munca existenta.

Iti cauti job? Lidl, Mic.ro, Intel sau H&M fac angajari la inceput de an!
H&M recruteaza personal. Vezi pe ce pozitii poti sa te angajezi!
VIDEO PROTVPLUS.RO