Mesaje și felicitări de Anul Nou. Cele mai frumoase urări de Revelion

Mesaje de Anul Nou și SMS-uri de Anul Nou
iStock

Mesaje și felicitări de Anul Nou. Creative, religioase, amuzante, mesajele și SMS-urile pe care le trimiteți celor dragi de Anul Nou trebuie să fie cât mai speciale. În cazul în care nu aveți inspirație, iată câteva exemple.

Mesaje și felicitări de Anul Nou. Împliniri, bucurie și prosperitate

„Anul care vine să îţi aducă speranţa unui nou început, energia necesară pentru a-ţi împlini toate dorințele, înţelepciunea de a aprecia micile bucurii pe care fiecare zi ţi le oferă şi pe acel cineva care te face mereu să zâmbeşti.”

„Îți doresc ca în Anul Nou să ai parte de 12 luni de sănătate, 52 de săptămâni fericite, 365 de zile cu bogăţie, 8760 ore de înţelepciune, 525.600 minute de distracţie şi în final 31.536.000 de secunde petrecute alături de persoana pe care o iubeşti!”

Mesaje și felicitări de Anul Nou

 

Din gama fulgilor ce cad şi din a lor sclipire, eu vă doresc tot cei mai drag, mulţi ani şi fericire! La mulţi ani!”

Citește și
horoscop ajunul anului nou, horoscop, neti sandu
Horoscop în Ajun de Anul Nou. Zodia care plânge de Revelion
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

„Trăiește un adevărat pastel de iarnă, cu valuri de ninsoare. Ascultă-ţi vocea sufletului, alungă frigul din el, fii deasupra liniştei create de dansul fulgilor de nea. Sărbători fericite şi un An Nou de poveste!”

„Fie că anul care vine să însemne pentru tine o nouă treaptă pe care o urci. Îţi doresc o viaţă împlinită şi fericită! La mulţi ani!”

„Mult belşug şi sănătate, să-ţi ofere Noul An! Multă dragoste în viaţă şi s-aduni ban după ban!”

Mesaje și felicitări de Anul Nou. „Gândește-te la trecerea dintre ani ca la o poartă. Poţi să treci prin această poartă în noul an şi să iei cu ţine numai lucrurile bune şi apoi să închizi poarta în urma ta, astfel încât grijile şi supărările să nu te poată urma. La mulţi ani!”

„Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneşte la drum cu încredere!”

„În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un an minunat!”

„Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez că toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări, astfel încât acest nou an să îţi umple sufletul de voie bună!”

„Sufletul tău să vibreze în armonie şi pace, iubirea să te primească în braţele-i pline de căldură, iar norocul să te urmeze oriunde… Anul ce vine să te ajute să descoperi minunea unei vieţi împlinite! La Mulţi Ani!”

Mesaje de Anul Nou. Iubire

„În seara dintre ani te invit sub o crenguţă de vâsc să ne punem aceeaşi dorinţă şi să o facem să se împlinească în anul ce va urma. Accepți invitaţia?”

„La mulţi ani cu sănătate, Domnul să vă dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!”

„Eu îţi doresc de Anul Nou, doar Sentimente drept cadou! La mulţi ani!”

Mesaje de Anul Nou. „Îmi datorezi cadoul promis, dar nu mai poţi să mi-l dai pentru că nu puteai să îmi faci decât unul singur, să petreci prima secundă din Anul Nou alături de mine. La Mulţi Ani!”

„Vine un uragan de fericire, dragoste şi linişte cu urarea ca anul nou să-ţi aducă toate aceste lucruri.”

„Deschide-ţi inima în noaptea dintre ani, lasa bucuria unui nou început să îţi pătrundă în suflet, păşeşte cu speranţă şi încredere şi nu uita că cineva se va gândi în miez de noapte la tine şi îţi va dori toată fericirea din lume!”

Mesaje de Anul Nou. Urări clasice

„Îţi urez un An Nou plin de fericire şi linişte sufletească! La Mulţi Ani!”

„Fie că sărbătorile de iarnă să îţi aducă linişte sufletească, mult noroc şi iubire! Un An Nou alături de cei dragi şi apropiaţi sufleteşte. La Mulţi Ani!”

Mesaje de Anul Nou. „Anul Nou să îţi aducă sănătate şi puţină muncă, să fii bun(ă) şi iubit(ă) şi o viaţă fericită şi mulţi bani, dacă o să ai şi la alţi o să dai.”

„Noul an să vă fie presărat cu realizări remarcabile, împliniri, fericire şi nu în ultimul rând sănătate!”

„Fie ca bucuriile şi gândurile frumoase ale prezentului să devină amintirile frumoase ale viitorului. Un An Nou excepţional!”

„Învață să te bucuri de sărbătorile de iarnă, nu lasa să treacă nevăzute pe lângă tine. La mulţi ani!”

Mesaje de Anul Nou. „Anul ăsta care vine să îţi fie numai bine! La mulţi ani!”

„Închide ochii şi pune-ţi o dorinţă! Am auzit că de Anul nou orice vis poate deveni realitate şi sper să ţi se întâmple şi ţie! La mulţi ani fericiţi!”

„Fie ca Iubirea, Înţelepciunea, Încrederea şi Generozitatea să vă călăuzească paşii în noul an! La mulţi ani!”

Mesaje de Anul Nou. Urări amuzante

„Cățeluș cu părul creţ, să ai jeep-ul în coteţ şi o vilă cu piscină, pe Madonna că vecina. O lopată pentru bani, la anul şi La Mulţi Ani!”

„Viata mea ar fi goală fără tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!”

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Ajunul Anului Nou. Obiceiuri: ce să faceți pentru noroc în dragoste și bunăstare în 2019
Ajunul Anului Nou. Obiceiuri: ce să faceți pentru noroc în dragoste și bunăstare în 2019

Ajunul Anului Nou. A început numărătoarea inversă până vom spune "Bun rămas 2018, bun venit 2019!" 

Horoscop în Ajun de Anul Nou. Zodia care plânge de Revelion
Horoscop în Ajun de Anul Nou. Zodia care plânge de Revelion

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu.

Ce spune tradiţia despre vâsc. Motivul pentru care dacii îi spuneau
Ce spune tradiţia despre vâsc. Motivul pentru care dacii îi spuneau "creanga de aur"

Anul nou bate la uşă, aşa că nu uitaţi să cumpăraţi vâsc.Se spune despre el ca agăţat deasupra uşii sau la fereastră aduce noroc în casă şi prosperitate iar cei care se săruta sub vâsc de Revelion vor avea parte numai de bucurii.

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.